breaking news

Öykü Serter kadim dostu Kemal Doğlu’nun yerine sahne aldı

8 Temmuz 2016 | Highlife Magazin
Öykü Serter kadim dostu Kemal Doğlu’nun yerine sahne aldı
KONSER
0

Merdivenden düşerek yaralanan ve yoğun bakıma kaldırılan Kemal Doğulu, Bodrum’daki sahnelerine çıkamayınca kadim dostu Öykü Serter yardımına koştu.
Geçtiğimiz hafta evinin merdivenlerinden düşerek ağır yaralanan ve yoğun bakıma alınan Kemal Doğulu’nun Bodrum’daki sahneleri iptal olmuştu. Doğulu’nun yakın arkadaşı Öykü Serter iptal olan sahneleri alarak önceki gün Pasha Club’ta sahne aldı. Sezon sonuna kadar Doğulu ile anlaşan Pasha Kulüp, Doğulu kaza geçirince yerine Öykü Serter ile anlaştı. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan bir moda programının sunuculuğunu yapan Öykü Serter, Gümbet Barlar Sokağı’nda hizmet veren Pasha Club’ta sahne aldı. Dj kabininde çaldığı birbirinden hareketli şarkılarla mekanı tıklım tıklım dolduran Serter, tatilcileri coşturdu.
Yaptığı danslarla da beğeni toplayan Serter zaman zaman hayranlarıyla sohbet etti. Serter’in çaldığı şarkılarda mekana eğlenmeye gelen tatilciler yerinde duramazken Serter de Dj kabininde bol bol özçekim yaptı. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren konserde Seter hayranları unutulmaz bir gece yaşadı.

Linet'ten yeni albüm müjdesi
Volkan Konak, Antalya’da sahne aldı

  • Hit: 1.368