breaking news

Begüm Birgören’in güzellik sırları

1 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Begüm Birgören’in güzellik sırları
MAGAZİN
0

Begüm Birgören, geçtiğimiz günlerde evinin kapılarını Marie Claire dergisine açtı. Ünlü oyuncu fotoğraf çekimi sonrası verdiği röportajda güzellik ve kişisel bakım sırlarını anlattı.
HER ŞEYİN BAŞI YALINLIK

“Annem her dönemde çocuk ve insan psikolojisi üzerine araştırmalar yapan biriydi. Kendisi öğretmen zaten. Onun yüksek empati becerisi ve sakinliğini, bir kadının temel duruşu içinde görmekten hep etkilenmişimdir.
Yani aslında dönüp dolaşıp, yalınlık ve sadeliğe geliyorum. Bir kadının çevresine yaydığı ışığın etkili gücünü hiçbir makyaj ya da güzellik ürünü sağlayamaz bence. Ayrıca yoğun makyajlı bir yüz, bana hep yapay gelmiştir.”
SET DIŞINDA MAKYAJ YOK

“Uzun çalışma saatlerinden dolayı, sette sürekli makyajı tazelemek zorunda kalıyoruz. Çoğunlukla da zamanla yarıştığımız için makyajı silme şansımız olmuyor ve üst üste, tüm gün makyajla kalıyoruz.
O yüzden makyaj altı nemlendiricisi, cilt sağlığını koruyabilmek için bir zorunluluk gibi. Set dışında genelde hiç makyaj yapmıyorum, cildimi dinlendirmeye çalışıyorum. Benim için temizlik ürünleri ve nemlendiriciler çok önemli. Eczaneden aldığım hücre yenileyici kremleri ayın belirli günlerinde, periyodik olarak uygulamaya çalışıyorum.”

KAHVE GÖZ KALEMİ YETER DE ARTAR

“Çok hafif makyaj seviyorum, hatta bu makyaja ben ‘yok makyajı’ diyorum. Ancak eğer biraz belirgin olmasını istiyorsam, gözlerime kahve tonlarında kalem çekmek benim için yeterli oluyor.”

SAÇIMI KURUTMADAN EVDEN ÇIKIYORUM

“Saçım çok kuruduğunda, duş sonrası saç uçlarına uygulanan, yıpranmalara karşı koruyan bakım kremi kullanıyorum. Onun dışında saçımı yoğun hacim veren bir şampuanla yıkayıp, kurutmadan evden çıkıyorum.”

HİNDİSTANCEVİZİ YAĞI MUCİZESİ

“Artık her yerde bulabileceğiniz organik Hindistancevizi yağları, cilde neredeyse şifalı diyebileceğim kadar iyi geliyor.
En azından benim için! Yazın neredeyse hiç fondöten kullanmıyorum çünkü cildimin hava almasını önlediğini düşünüyorum. BB kremler doğal görünüm sağlıyor ve gayet yeterli oluyorlar.”

'Aramızda bir aşk kalmadı'
Seda Akgül'ün tatil keyfi

  • Hit: 298