breaking news

Bengü ve Berkay EXPO 2016’yı coşturdu

31 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Bengü ve Berkay EXPO 2016’yı coşturdu
KONSER
0

EXPO 2016 Antalya’daki yerli konserler serisinde, pop müzik şarkıcısı Bengü ve aynı günün sabahında nikah kıyan sanatçı Berkay, Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da sahne aldı. Sanatçılar, sahne performanslarının yanı sıra 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, sevenleriyle birlikte söyledikleri 10 Yıl Marşı’yla kutladı.
EXPO 2016 Antalya’da sunuculuğunu Ersin Düzen’in yaptığı gecede, Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da gerçekleşen konserde ilk olarak sevenlerinin karşısında Bengü yer aldı. Sahneye ‘Feveran’ isimli şarkısıyla çıkan Bengü, konser sırasında romantik ve duygusal şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Antalya’ya birçok kez gelmesine rağmen EXPO 2016 sergi alanına yeni geldiğini söyleyen Bengü, “Gerçekten dünyaya hükmeden bir proje. O yüzden hükümetimiz ve devletimize teşekkür ediyorum. Görünce gurur duydum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda EXPO 2016 Antalya’da olmak benim için muhteşem” dedi.
Konuşmasının sonunda Bengü ve Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’yu dolduran 10 bine yakın izleyici, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı birlikte söyledikleri 10 Yıl Marşı’yla kutladı. Programın sunucusu Ersin Düzen ayrıca Bengü’ye, EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği olan şakayık hediye etti.

Önce nikah sonra konser
Bengü’den sonra ise sahneye pop sanatçısı Berkay çıktı. İki yıldır beraber olduğu model Özlem Ada Katipoğlu’yla konser gününün sabahında dünya evine giren Berkay, akşam saatlerinde ise EXPO 2016 Antalya’da sevenlerinin karşısına çıktı.
On bine yakın kişiye konser veren Berkay, eski ve yeni şarkılarını hayranıyla birlikte söyledi. Bu yıl içinde çıkardığı ‘AraBest’ adındaki konsept albümüyle kendine farklı bir kitle oluşturan Berkay, sahne performansıyla ve enerjisiyle de sevenlerinden büyük alkış aldı. Nikahı kıyıp Antalya’ya geldiğini belirten Berkay, “Öğlen 14.30’da evlendim. Oradan, buraya geldim. Çok da mutluyum. Allah, herkese böyle güzellik nasip etsin” ifadesini kullandı.
Konuşmanın sonunda programın sunucusu Ersin Düzen, sanatçı Berkay’a EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği olan şakayık takdim etti.

 

HARBİYE’DE KUZEY RÜZGARI ESTİ!
KIBRIS’TA FATİH ÜREK RÜZGARI ESTİ

  • Hit: 319