breaking news

Burçak Ilıman’ın ilk koleksiyonu moda severlerden tam not aldı

11 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Burçak Ilıman’ın ilk koleksiyonu moda severlerden tam not aldı
STYLE
0

Marka ve Stil Danışmanı Burçak Ilıman’ın, Miss Ayshe için hazırladığı ilk koleksiyonu moda severlerden tam not aldı. 2016-2017 Sonbahar-Kış kreasyonunun Ramada Airport Encore Hotel’de gerçekleştirilen lansmanına iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok ünlü isimkatıldı.

25 yıllık ihracat deneyimine sahip olan ve global bir moda markası olma vizyonuyla yatırımlarına devam eden Miss Ayshe, 2016-2017 Sonbahar-Kış kreasyonu için moda severlerin karşısına By Burçak Ilıman imzalı koleksiyonla çıktı. İhtişamlı bir lansman ile moda severlerle buluşan tasarımlar moda severlerin büyük beğenisini kazandı.

Marka ve Stil Danışmanı Burçak Ilıman tasarımlarına gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduğunu söyledi.Ilıman, ‘’Koleksiyonumu şehirli, çalışan ya da günü dışarıda geçiren, ne istediğini bilen ve bir ortama girdiğinde dikkat çekmekten korkmayan cesur kadınları düşünerek hazırladım.Ve Asymetry kesimleri çok fazla kullandım. Minimalliği ön planda tutsam da canlı renkleri kullanarak bir hareket katmayı amaçladım. İlk koleksiyonumun beğenilmesi bundan sonraki çalışmalarımız için de büyük moral oldu’’ dedi.

 

KİM KARDASHİAN TAYT ŞORTUYLA SOKAĞA ÇIKTI
Gömlek şıklığı

  • Hit: 343