breaking news

Expo 2016’da Konserler Devam Ediyor

23 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Expo 2016’da Konserler Devam Ediyor
KONSER
0

EXPO 2016 Antalya sergi alanı bir gecede 4 ünlü ismin konserine ev sahipliği yaptı. Kıraç ve Tan Turkcell Büyük amfi tiyatroyu dolduran hayranlarını coştururken, Fettah Can ve Aydın Kurtoğlu ise Turkcell EXPO Kulesi alt meydanında müzik ziyafeti sundu.

Pop müziğin başarılı isimlerinden Tan, EXPO 2016’da düzenlenen konser serisinde Turkcell büyük amfi tiyatroda hayranlarıyla buluştu. Tan, gece boyunca birbirinden güzel şarkıları hayranları için seslendirdi.

Tan, müzik piyasasında adını duyurmasında önemli rolü olan Ferdi Tayfur’un ‘Yıldızlar da Kayar’ ve ‘Sanma ki’ isimli parçalarını da seslendirdi. Amfi tiyatroyu hınca hınç dolduran şarkıcının hayranları da Tan’ın seslendirdiği şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Tan’ın ardından ise Anadolu rock müziğinin sevilen ismi Kıraç, sahne aldı. Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunu yaptığı gecede kendine has tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kıraç, hayranlarına müzik ziyafeti sundu.

Sanatçıya daha yakın olmak isteyen hayranları sahne önüne kadar gelerek cep telefonlarıyla görüntü ve fotoğraf çekmek için büyük bir uğraş verdi. Coşkunun bir an olsun durmadığı konser boyunca Kıraç, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Fettah Can ve Aydın Kurtoğlu EXPO Meydanı’ndaydı

EXPO 2016 Antalya’da Turkcell EXPO Kulesi altında yer alan meydanda ise Fettah Can hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 20 yıldan bu yana besteci ve söz yazarı olarak, müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden olan Fettah Can, şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi.

Son dönemde yaptığı şarkılarla adından söz ettiren Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun oğlu Aydın Kurtoğlu da kule alt meydanında sevenlerine unutulmaz bir konser verdi.

‘Köle’ ve ‘Hayırlı Günler’ adlı şarkılarıyla tanınan Aydın Kurtoğlu, seslendirdiği şarkılarla sevenlerini coşturdu.

Konser bitiminde sanatçılara EXPO 2016’nın sembol çiçeği şakayık takdim edildi.

SÜPERSTAR’DAN SÜPER KONSER
Candan Erçetin ve Kardeş Türküler aynı sahnede

  • Hit: 48