breaking news

“Hangimiz Sevmedik” İkinci Bölümü ile Ekrana Geliyor!

12 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
“Hangimiz Sevmedik”  İkinci Bölümü ile Ekrana Geliyor!
FİLM-DİZİ
0

TRT 1’in heyecanla beklenen yeni dizisi ‘Hangimiz Sevmedik’ 15 Ağustos Pazartesiakşamı ikinci bölümü ile izleyici ile buluşacak. Renkli karakterleriyle sıcacık bir mahalle dizisi olan ‘Hangimiz Sevmedik’ özlenen mahalle yaşamını, komşuluk, aile, dostluk gibi kavramları, sıcak aile ilişkilerini ve aşk hikâyelerini konu alıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımın oyuncuları Can Yaman, Selen Soyder, Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker ve Mehtap Bayri gibi usta oyunculardan oluşuyor.

Yapımcılığını ‘Beni Böyle Sev’ dizisinin yapımcılığını üstlenen BSK Yapım’ın yaptığı, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı ve yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği dizi, Adile ve Münir’in 36 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşkını ve çekişmelerini Yeşilçam tadıyla ekrana yansıtıyor.

İkinci bölüm konuk oyuncuları arasında Altan Erkekli’nin oğlu Efe Erkekli de dikkat çekiyor. Efe Erkekli, babasının gençliğini oynadığı ‘Genç Münir’ karakterini canlandırıyor.

Dizi, 36 yıl önce aynı mahallede doğan ve beraber büyüyen Adile ve Münir’in birbirlerine olan aşkı ve iş ortağı olan babalarının incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırmaları sonucu yaşadıkları zorlukları konu alıyor. Macera, ailelerini bir araya getirmek, onları ikna etmek için her şeyi deneyen Adile ve Münir’in başarılı olamayıp, kaçıp evlenmeye karar vermeleri ile devam ediyor. Kaçmaya karar verdikleri gecenin tarihinin 12 Eylül 1980 olması ve askerin yönetime el koyması tesadüfü sonucu bir dolu olayları beraberinde getiriyor.

Dizinin ikinci bölümünde birbirinden ilginç olaylar yaşanıyor!

Dizinin ikinci bölümünde, Münir ve Adile, mahallelinin organize ettiği akşam yemeğinden sonra bir daha yollarının kesişmeyeceğini düşünürlerken, Şener, ikiliyi hiç olmadık bir şekilde ortak ediyor. Adile ve Münir, çocukları için ofis ve muayenehane olarak kullanmak istedikleri dairede orta olurken, her ikisi de bunun hesabını sormak için Şener’in yakasına yapışıyorlar. Şener, parayı borçlularına dağıttığını söyleyip işin içerisinden sıyrılmayı umut ederken, işler umduğu gibi gitmiyor. Münir, attığı bu kazıktan sonra kardeşinin gözünün yaşına bakmayarak, kardeşini kapı dışarı ediyor. Yine de yılmayan Şener, Adile’den aldığı parayı büyütmekte kararlılığını sürdürerek, karlı bir yatırım yapma niyetine giriyor. Bütün parasını Osmanlı’dan kalma, değerli bir tabloya gömecek ve kısa zamanda bu tabloyu ödediğinin üzerinde bir bedelle elden çıkartacak olan Şener’in hesabı yine şaşacak, işler yine umduğu gibi gitmeyecektir. Üstelik tabloyu satmak bir yana, onu muhafaza edebileceği bir evi de yoktur artık. Bir yandan da nerede kalacağının hesaplarını yapmaya, tek tek mahalle esnafının kapısını çalmaya başlar. Aynı anlarda Tarık ve Itır, anne babalarını dükkânı ortak kullanmak konusunda nasıl ikna edeceklerinin, Münir ve Adile ise karşı tarafı caydırıp, dükkanı almanın hesabındadırlar. İkili, anlaşmak üzere Perran’ın züccaciye dükkanında bir araya geliyor. Fakat ortalık yine savaş alanına dönerken, olan, Perran ve Şevket’in dükkanına oluyor. Tarık ve Itır çaresiz bir halde ne yapacaklarını düşünmektedirler yine. Ailelerinin ortak bir payda da buluşamayacaklarını anlayarak, çaresiz bir halde onlara gerçeği söylemeye karar veriyorlar.

‘Hangimiz Sevmedik’ dizisi ismini, rahmetli Müslüm Gürses’in seslendirmiş olduğu “Hangimiz Sevmedik” adlı eserden alıyor ve dizide Yeşilçam’a gönderme yapan karakter isimleri ile dikkat çekiyor.

Yeşilçam özlemi hisseden seyircinin başını döndürecek olan ‘Hangimiz Sevmedik’ 15 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de ikinci bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

Pakistan Sinemasında Bir Türk Kızı; Emel Karaköse
'Adını Feriha Koydum' Dizisi Hindistan'da Yayınlanacak

  • Hit: 235