breaking news

Kenan Doğulu’dan duygusal açılış

1 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Kenan Doğulu’dan duygusal açılış
MAGAZİN
0

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava’da verdiği konserle sevenlerini coşturdu. Sahneye 10. Yıl Marşı ile çıkan Doğulu, konuklarına da duygu dolu anlar yaşattı.

Kenan Doğulu, önceki gün Harbiye Açıkhava’da konser verdi. “Tadım ile Yaz Konserleri” kapsamında düzenlenen etkinlikte Doğulu sahnede 3 buçuk saat şarkı söyledi.

Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Yasemin Allen, Bengü, Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu, Şebnem Bozoklu ve Sarp Akkaya gibi ünlü isimler de vardı.Konserin açılışını barkovizyona yansıttığı dev Türk bayrağı önünde 10. Yıl Marşı ile yapan Doğulu, dakikalarca alkışlandı. Seyircilerin Türk bayraklarıyla eşlik ettiği ve hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı’nı söylediği gecede duygu dolu anlar yaşandı. Doğulu, “Çok zor günler geçirdiğimiz bu süreçte kenetlenmenin ve birlikte olmanın önemini, yaşayarak yine beraber öğrendik.Birbirimize destek olmak zorundayız. İyi günde kötü günde hep birlikteyiz. Hepiniz hoş geldiniz” diyerek konuklarını selamladı. Ardından şarkıcı, geçmişten günümüze sevilen şarkılarını söyledi.Konserin ikinci yarısında Kenan Doğulu, “Siz göremiyorsunuz ama ön koltuklarda yıldızlar oturuyor. İçlerinden biri benim eski vokalistim” diyerek Bengü’yü sahneye davet etti. Bengü, “Ben Kenan Doğulu okulundan mezun oldum ve benim için yerin çok ayrı” diye konuştu. İkili, birlikte Bengü’nün “Sen Bir Çiçeksin” şarkısını söyledi.

Seda Akgül'ün tatil keyfi
BURCU BİRİCİK EVLENDİ

  • Hit: 44