breaking news

Kendall Jenner: ‘Sağlıksız Olan Her Şeyi Seviyorum’

25 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Kendall Jenner: ‘Sağlıksız Olan Her Şeyi Seviyorum’
MAGAZİN
0

Kendi adına çıkardığı uygulamada beslenme ve egzersiz sırlarını paylaşan genç model Kendall Jenner, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

”NE İSTEDİĞİMİ BİLİYORUM”

“Karnımı gösterdiğim pek çok fotoğraf çekimi gerçekleştiriyorum ve bir son dakika çekiminde crop top giydiğimde spor yaptığım için endişelenmeme gerek kalmıyor. Bu vücudunuzla güzel hissetmenize ve işinizde kendinize güvenmenizi sağlıyor.” diyerek sözlerine “New York’ta olduğum zamanlarda, Gotham Gym’de boks yapıyorum. Çok yorgun olsam da kendimi gitmek için zorluyorum. Paris ya da Londra’da olduğum zamanlarda ise otelin spor salonunu kullanıyorum. Seyahat sırasında da tembel olabilirim ancak istediğimin ne olduğunu biliyorum ve çalışmaya devam ediyorum.” şeklinde devam etti.

”KENDİMİ SUÇLU HİSSEDİYORUM”

Beslenmesine her zaman dikkat etse de Kendal Jenner’ın da bu konuda zaafları var. “Tabii ki sağlıklı beslenmek bunun büyük bir parçası. İyi beslenmediğim zaman kendimi suçlu hissediyorum.” diyen Jenner, “Makarnayı çooooook seviyorum ama aslında beni kesinlikle yorgun hissettiriyor. Genelde güne yumurta, avokado ve yulaf ezmesi ile başlıyorum. Daha iyi beslendiğim zaman daha iyi hissediyorum!” dedi.

”KARDİYODAN NEFRET EDİYORUM”

“Eğer kendimi biraz şımartacaksam, akşam yemeğinde ızgara tavuk ve pilav yemeyi tercih ediyorum. Ama dürüst olmak gerekirse sağlıksız olan her şeyi seviyorum. Pizza, kızarmış tavuk… Kısacası her şey!” Kendall Jenner’ın yaptığı egzersizler konusunda biraz daha detaya inmesi istendiğindeyse; kardiyodan nefret ettiğini daha fazla saklayamıyor. “Kardiyodan nefret ediyorum! Bir yerde durup ağırlık kaldırmayı; aynı yerde sürekli koşmaya tercih ederim. Ama yine de kardiyo da yapmak zorundayım. Karın kaslarım ve popom için squat ve plank hareketlerini yapıyorum.” dedi.

Kim Kardashian Meksika'da Tatil Yapıyor
Didem Soydan'ın Fotoğrafına İltifat Yağdı

  • Hit: 104