breaking news

Kendall Jenner’ın tripofobisi varmış

19 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Kendall Jenner’ın tripofobisi varmış
MAGAZİN
0

Kardashian ailesinin ünlü üyelerinden bir tanesi Kendall Jenner, kendisiyle ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Kendisinde tripofobi olduğunu belirten genç yıldız, yaşadığı zorlukları anlattı.

“KÜÇÜK DELİKLİ ŞEYLERDEN KORKUYORUM”

Geçtiğimiz günlerde internette bu korkusunu itiraf eden Jenner şunları söledi: “Benim tripofobim olduğunu bilen hiç kimse var mı? Tripofobikler küçük delikli tuhaf yüzeylerden korkar. Bu yüzden pankek, petekli bal yiyemiyorum. Çok aptalca geliyor biliyorum ama sandığınızdan çok daha fazla insanda bu korku var. Hatta bu yüzden anksiyete geçiriyorum.”

ANNESİ YANINA GİTMİŞTİ

Kendall Jenner’ın anksiyetik atakları yüzünden geçtiğimiz günlerde annesi Kris Jenner apar topar iş için Londra’da bulunan kızının yanına gitmişti. Anne Kris Jenner, Keeping up with Kardashians isimli televizyon programında geçtiğimiz günlerde bu durumu açıkladı.

PEKİ TRİPOFOBİ DELİK FOBİSİ NEDİR?

Peynir yüzeyindeki gibi ya da bal peteklerindekine benzer delik görüntüleri sizi rahatsız ediyorsa sizde de tripofobi olabilir. Yani delik fobisi. Kulağa tuhaf geliyor ama nadir görülen bir fobi olsa da gerçek. Eğer bu tür objelere karşı duygusal tepkiler veriyorsanız bu fobinin bir belirtisi. Zararsız nesnelerdeki bu deliklere karşı tepki gösterilmesinin de bir nedeni var.

Şeyma Subaşı'nın Paylaşımı Kafa Karıştırdı
Emre Aydın evleniyor

  • Hit: 112