breaking news

Keremcem ve Gizem Karaca ilk kez bir arada

2 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Keremcem ve Gizem Karaca ilk kez bir arada
FİLM-DİZİ
0

Keremcem ve Gizem Karaca ‘Küçük Ortak’ filminde bir araya geldi.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak, yapımcılığını Barakuda yapımın üstlendiği ve başrollerini ise Keremcem ve Gizem Karaca’nın paylaştığı “KÜÇÜK ORTAK” TV filmi yakında TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Çekimleri İstanbul’da devam eden romantik-komedi tadındaki filmin setinde Keremcem ve Gizem Karaca karşılıklı oynadıkları sahnelerde eğlenceli anlar yaşadı.

İlk kez TV8’de izleyici ile buluşacak olan Küçük Ortak filminde ayrıca usta oyuncu Serra Yılmaz, Nergis Kumbasar, Enis Arıkan ve küçük oyuncu Sibel Melek Arat da rol alıyor.Küçük Ortak Genel Hikaye;

Küçük Ortak, bir reklam ajansında reklam yazarı olarak çalışan Ceren’in şartlar gereği hayatına giren küçük çiçek satıcısı Ayşe sayesinde hayatının değişmesi üzerine kurulu… Ceren parlak bir reklam yazarıdır. Sarı Güç adındaki bir reklam ajansına transfer edilmiş, ancak şirketin büyük hissedarı Selim senenin yarısını Avrupa’da geçirdiği için kendisiyle yeni tanışmıştır. Selim’in dönüşü beraberinde şirkette büyük bir konkur hazırlığını da getirir. Dünyaya açılacak bir çocuk giyim üreticisi olan Cici markası çalışacağı yeni ajansı seçmek için konkur açacak, ancak Sarı Güç’ün konkura yeterli olup olmadığına karar vermek için öncelikle ajansı ziyaret edip karar verecektir. Selim Ceren’i tanımadığı için, konkura hazırlık aşamasında ajansın diğer yazarı Emel’e de görev verir. Böylece firma sahibi Meral Hanım geldiğinde ikisi de ön sunum yapacaktır. Meral hanımın çalışacağı ajansta aradığı tek şart, kampanyasını hazırlayanların çocuk sahibi olmasıdır. Ceren bunu duyduğunda Selim’e 7 yaşında bir kızı olduğu yalanını söyler. Selim’in ise hayatta tahammül edemediği iki şey vardır: yalan söylenmesi ve çocuklar… Selim’den daha görür görmez etkilenmiş olan Ceren ise artık ikisine de sahiptir.

O Hayat Benim'de sürpriz değişiklik!
Bu hafta vizyona girecek filmler

  • Hit: 125