breaking news

KIBRIS’TA FATİH ÜREK RÜZGARI ESTİ

31 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
KIBRIS’TA FATİH ÜREK RÜZGARI ESTİ
KONSER
0

Eğlence denince akla gelen ilk isim olan Fatih Ürek, The Savoy Ottoman Palace’nin görkemli sahnesinde Kıbrıslı sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşattı. Renkli sahne performansları ve şarkılarıyla herkesi kendisine hayran bırakan Ürek, taşıyıcı annelik konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

The Savoy Ottoman Palace, önceki gece görkemli sahnesinde eğlencenin duayeni Fatih Ürek’i ağırladı. Şarkıları, dansları ve esprileriyle geceye damga vuran ünlü sanatçı performansıyla yine göz doldurdu. Ünlü sanatçı sahnedeki kıvrak dansları sonrası hayranlarının yoğun isteği üzerine onları kırmayarak sahneden inip sevenleriyle bol bol selfie çektirdi. Konser sonrasında gazetecilerle bir araya gelen Ürek, ülkede yaşanan terör saldırılarından dolayı içinin sızladığını belirterek sözlerine devam etti; “İçim kan ağlıyor ağlasa da bir yandan işimizi yapmak zorundayız. Bu bir sektör ve sektörü devam ettirmemiz gerekiyor. Babamı kaybettiğim halde sahneye çıktım, bu ülkede insanların sahneye çıkması lazım. Bu vatanın evlatları olarak bayrağımızın rengi gibi daha aydınlık ve daha aydın görüntüler vermeliyiz“ dedi.

İNSANLAR BENİ CİNSİYETSİZ GÖRMEK İSTİYOR

Son günlerde taşıyıcı annelik konularıyla gündeme gelen Fatih Ürek, Dünyanın farklı ülkelerinden taşıyıcı anne teklifleri aldığını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti; “ Amerika’dan, Japonya’dan taşıyıcı anne talepleri aldım. Taşıyıcı anne talepleri en çok Türkiye’den geldi” dedi. Son günlerde cinsiyetsizlik konusuyla sık sık gündeme gelen Ürek, baba olmak için geç kaldım diyerek gazetecilere espriler yaptı ve açıklamasına devam etti; “ Elbette baba olmak istiyorum fakat bu yoğun temponun içinde çok zor. Bu işi yaparken fedakarlık yapmak zorundasın. Çocuk ilgi bekler şefkat bekler, sevmek bekler. Ben sevgimi şu anda seyircime ve sahneme veriyorum. Cinsiyetsizlik konusuna gelince, ben cinsiyetsizim demedim. Sadece sevenlerim beni cinsiyetsiz görmek istiyor. Yüzümü, gözümü boyadığım için insanların hoşuna gidiyor. Bunu ben şov için yapıyorum. Yoğun tempodan dolayı bir ilişkim olamadığını dile getirdim” dedi.

Bengü ve Berkay EXPO 2016’yı coşturdu
BERDAN MARDİNİ KIBRIS’A DAMGA VURDU

  • Hit: 116