breaking news

Pelin Akil’e Anıl Altan’dan romantik sürpriz

1 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Pelin Akil’e Anıl Altan’dan romantik sürpriz
MAGAZİN
0

 

Anıl Altan, nişanlısı Pelin Akil’e film çekimi için gittiği Çanakkale’de unutulmaz bir sürpriz yaptı…

Film çekimi için Çanakkale’de bulunan güzel oyuncu Pelin Akil’e nişanlısı Anıl Altan’dan büyük sürpriz..

Pelin Akil’in çekimlerde olduğu anda sete gelerek Akil’in karavanında sürprizi hazırlayan Anıl Altan sevgilisine 3. yıl hediyesi olarak özel bir hediye hazırladı.

Pelin Akil de bu sürpriz üzerine Instagram hesabından bu fotoğrafı ve notu paylaştı:

“31.07.2013 ‘den bugüne… O günden beri gülüşünü sıcaklığını sevgini şımartmalarını süprizlerini benden esirgemedin. Uzun süren ilişkinin sırrı ne diye soruyorsunuz hep. Karşılıklı her şey kalbinizden geliyor,akıyor su gibi… Ona bir şey olmasın, o hep mutlu olsun,o üzülmesin,onu kimse üzmesin… Benim değerimi benden iyi bi annem bilir bir de o… Bu fotoğraf o kadar güzel duygular taşıyor ki, dün akşam 00:00’da Çanakkale’de film çekiyoruz,sahne arası karavana dinlenmeye geçtiğim anda gördüğüm şey bu, çubuk krakerlerden ismimizi yazmış balık krakere (mısırlısına benim en sevdiğim??) mumlar koymuş. Bunların içinden gelmesi, o an bunları hazırlarkenki heyecanı dünyanın en değerli duyguları… Allah seni yanımdan kalbimden eksik etmesin. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim. Seni çok seviyorum. İyi ki ?? @anilaltann”

Anıl Altan da aynı kareyi paylaşarak sevgilisi Pelin Akil için şunları yazdı;

“Evet tam şu anda bu gözler birbirlerine hiç ayrılmadan tam 3 senedir aynı parlaklıkta,daha emin daha aşık ve daha güvenle bakıyor..hayaller ortak ,gelecek ortak olduğundan içleri gülüyor..4. Senemize sette adım attık bizi bu yolda yalnız bırakmayan balık kraker ve çubuk krakere teşekkürü borç bilirim…ellerimiz ve gözlerimiz birbirinden hiç ayrılmasın??????”

Baba ve oğlun keyifli günü
Selena Gomez'in zor anları

  • Hit: 141