breaking news

POP MÜZİĞİN GÜÇLÜ SESİ HARBİYE’DE YANKILANDI

13 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
POP MÜZİĞİN GÜÇLÜ SESİ HARBİYE’DE YANKILANDI
KONSER
0

Yaz aylarının en uzun soluklu etkinliği Turkcell Yıldızlı Geceler, 12 Ağustos Cuma akşamı sahnesinde Türk Pop Müziği’nin en güçlü seslerinden Funda Arar’ı ağırladı. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşan Arar, güçlü sesi, dillerden düşmeyen şarkıları ve zarafetiyle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Geçtiğimiz yıl çıkardığı “Hoşgeldin” albümü ile müzik listelerini alt üst eden Funda Arar’ın güçlü sesi, 12 Ağustos Cuma akşamı Harbiye sahnesinde yankılandı.

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında sahne alan dev isim, hafızalara kazınan konserinde geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Muhteşem konserine ’15 Temmuz Şehitleri’ ni anarak ve Türk Bayrakları eşliğinde ‘Memleketim’ şarkısını söyleyerek başlayan Arar, seyirciler tarafından dakikalarca alkış yağmuruna tutuldu.

Güçlü sesi ve hit olan şarkılarıyla dinleyicilerinin gönlünde taht kuran Arar’a konser boyunca Harbiye’yi hınca hınç dolduran müzikseverler hemen her şarkıda hep bir ağızdan eşlik etti.

Dev bir koro ile şarkılarını söylemenin mutluluğunu kelimelerle tarif edemeyeceğini belirten Arar, kendisine bu duyguyu yaşattıkları için tüm sevenlerine teşekkür etti.

Dev isim, güçlü sesi ve şarkılarının yanı sıra Harbiye için özel olarak hazırlanan göz alıcı kostümleri ve zarafetiyle de göz kamaştırdı.

 

HARBİYE AŞKA GELDİ
BERKAY'DAN AÇIKHAVA ÇIKARMASI

  • Hit: 112