breaking news

ŞAMPİYONUN HARBİYE ÇIKARMASI

18 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
ŞAMPİYONUN HARBİYE ÇIKARMASI
MAGAZİN
0

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler 17 Ağustos akşamı sahnesinde, 2016 Eurovision Şampiyonu Kırımlı sanatçı Jamala’yı ağırladı. Türkiye’ye ve Türk insanına olan sevgisini her fırsatta dile getiren sanatçı Harbiye’de büyük bir ilgiyle karşılandı. Sevenlerine sürpriz yapmayı da ihmal etmeyen Jamala, Türkçe şarkılarla konserine renk kattı.

2016 Eurovision Şarkı yarışmasında “1944” adlı şarkısıyla Ukrayna’ya birincilik getiren Jamala Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında 17 Ağustos’ta İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda Türkiye’deki ilk solo konserini verdi.

Sevenleri tarafından gördüğü yoğun ilgi ve sevgiye Türkçe konuşarak teşekkür eden Jamala sahnede bir kez daha Türkiye sevgisini dile getirdi ve Türkiye’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Güçlü sesiyle Harbiye’de müzik ziyafeti sunan sanatçı, dinleyicilerine sürpriz yaparak Türkçe şarkılar söylemeyi de ihmal etmedi.

Jamala’nın söylediği Sevdalıyım, Yarim Yarim, Ah Yandım, Dertliyim Kederliyim ve Mektup Yazdım şarkıları Harbiye’de alkış yağmuru yaşattı.

Muhteşem konserde Jamala’nın bir digger sürprizi ise babası oldu. Babasının çaldığı akordiyon eşliğinde şarkı söyleyen sanatçı, sahnede duygusal anlar yaşadı. Baba-kızın düeti dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Altan Erkekli ve ailesinin keyifli günü
Yeni aşk yuvalarına taşındılar

  • Hit: 82