breaking news

Selami Şahin sahnede gözyaşlarını tutamadı

15 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Selami Şahin sahnede gözyaşlarını tutamadı
MAGAZİN
0

Bodrum antik tiyatroda 50’inc sanat yılık konseri veren Selami Şahin, çocuklarının yaptığı sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamadı.
Selami Şahin, sanat hayatının 50’inci yılını Bodrum antik tiyatroda verdiği konserle kutladı. Çocukları tarafından sürpriz doğum günün pastasını gören ünlü sanatçı sahnede gözyaşlarını tutamadı. Ünlü sanatçı, Demet Akalın ile de düet yaptı. Geceye özel repertuvar hazırlayan şarkıcıyı dinlemeye ünlü isimler de akın etti. Elinde bir tahta bavul ile gelen Şahin sevilen şarkılarını hayranlarıyla paylaştı. 50 yıllık sanat hayatında müzisyenlik, besteci, söz yazarı ve yapımcılık yapan Şahin’i yaklaşık 2 bin kişi izledi.
Rüya gibi geçti yıllar
Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şahin 50 yılın göz kapayıncaya kadar geçtiğini söyleyerek “Çok heyecanlıyım, 50 yıl geçti bile. Yıllardır sahneye çıkıyorum ama 50’inci yılımda çıktığım bu sahnede çok heyecanlanıyorum. İnanılmaz duygular yaşıyorum. 50 yıl bir rüya gibi geldi geçti. Bu denli uzun yıllar Selami Şahin var olacak diye hiç tahmin etmemiştim. Yıllardır varsam buda halkın sevgisiyle. Onları çok mutlu edecek onlara çok güzel besteler yapmak için savaştım. Allah’ıma şükürler olsun ki başardı”dedi.
Ünlüler Akın etti
Selami Şahin’i dinlemeye gelen izleyiciler arasında Fedon, Akrep Nalan, Yonca Evcimik’in yanı sıra sanat ve iş dünyasından birçok isim yer aldı.Selami Şahin’i dinlemeye gelen ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, Selami Şahin hayranı olduğunu ifade ederek “çok heyecanlıyım Selami Şahin’i ilk defa sahnede izleyeceğim. Çok sıkı bir Orhan Gencebay ve Selami Şahin hayranıyım. 50’inci yıl sanat konserine şarkılarıyla kendimizden geçmeye geldik.
Gözyaşlarını tutamadı
Şarkılarını seslendiren ve hayranlarına anılarını anlatan Selami Şahin bir anda çalan şarkı ile şaşırdı. Sahneye ellerinde pastayla gelen ünlü sanatçının İrem, Emirhan ve Lider Şahin isimli çocukları babalarının 68’inci yaşını kutladı. Sahnede çocuklarını gören Şahin bir anda gözyaşlarını tutamadı. Pastayı üfleyen ünlü şarkıcı eşi Didem Şahin’e dönerek “bana böyle 3 güzel evlat verdiğin için teşekkür ederim” dedi. Çocuklarını gözyaşları içerisinde öpen Şahin “15 Ağustos benim doğum günün bu günü sizlerle kutlamak istedim”ifadelerini kullandı.
Selami Şahin ve Demet Akalın’dan muhteşem düet
Ünlü sanatçı ‘seni seviyorum’ şarkısını söylerken bir anda sahnenin arkasında ünlü Sanatçı Demet Akalın çıktı. Şarkıyı beraber okuyan ikili muhteşem bir düet yaptı. Düet ardından Akalın, Şahin’in doğum günün kutlayarak sahnede ayrıldı.

Bodrum'da Yıldız Tilbe izdihamı
Yılmaz Morgül Bodrum gecelerinde

  • Hit: 71