breaking news

SİBEL CAN İLK KEZ SAHNEDE RAP SÖYLEDİ

11 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
SİBEL CAN İLK KEZ SAHNEDE RAP SÖYLEDİ
KONSER
0

Ünlü sanatçı Sibel Can,  geleneksel Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserinde hafızalara kazınacak muhteşem bir geceye imza attı. Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında, Pera Event organizasyonuyla düzenlenen konser öncesi basın toplantısı yapan sanatçı, geceye damga vuracak sürprizlerini de verdiği röportajda açıkladı. Uzun bir aradan sonra Nur Yerlitaş’ın tasarladığı 2 elbiseyle sahne alan Can, ‘Yeni albümümle Harbiye Açıkhava’dayım, tüm sevenlerim burada. Çok mutluyum’ dedi. Can ’Çok sevdiğim bir arkadaşım Ayla Çelik ve Bağdat’la bizimle beraber olacak. İlk kez iki kadın söyleyecek’ sözleriyle gecenin ilk sürprizini basın mensuplarıyla paylaştı.

Can, ‘Günah Benim Suç Benim’ şarkısı youtube’da 107 milyon kişi tarafından izlenen Eypio ve Burak King’i çocukları sayesinde keşfettiğini anlatarak ‘Benim çocuklar Engincan, Melisa ve Emir, bana uzun zamandır diyordu ki ‘Bir grup var dinlemen lazım’.. 100 milyonun üzerinde izlenmişler, saatte 100 bin kişi dinliyormuş. ‘Kim bunlar?’ dedim, bir öğrendim Eypio ve Burak King. İlk defa sahnede rap yapacağım. Çok eğleneceğiz’ diye konuştu.

Bu sene konserlerine tam gaz devam ettiğini vurgulayan sanatçı ‘Yaz konserleri aldı başını gitti. Her hafta Antalya’da konser veriyorum. Ege turumuz devam edeceğiz, ayın 19’unda Bodrum konseri var. 20’sinde Çeşme’deyim. Bodrum’a erken gidip kısa bir tatil yapmayı planlıyorum’ dedi

Şıklığıyla dikkat çeken Sibel Can, kendisine ne kadar sürede hazırlandığını soran medya mensuplarına ‘Genelde Maksim Gazinoları’ndan kalma alışkanlığım var. Ben hep erken gelirim. Fahrettin Aslan ‘Fasıl başlamadan geleceksin’ derdi, ben de 5’te geldim. 2 saatte hazırlandım’ cevabını verdi.

DÜN GECE HİÇ UYUMADIM!

Konserine ‘Sevmek’ adlı şarkıyla başlayan Can, ‘Harbiye Açıkhava bir sanatçı için çok kıymetlidir. Ben her seferinde çok heyecanlanıyorum. Dün geceden beri uyku yok bende, hiç uyumadım’ deyince büyük destek alkışı aldı.

KONSERDE ROMANTİK DAKİKALAR!

Sibel Can, ilk bölümün sonunda Ayla Çelik’le Bağdat şarkısında düet yapınca seyirciler romantik dakikalar yaşadı. Cep telefonu ışıklarıyla şarkıya eşlik eden seyircilerin yoğun ilgisinden sonra Ayla Çelik ‘Sibel Can benim için çok kıymetli ve özeldir. Ben konservatuvardayken, şarkılarımı hala önemli bir isim okumamışken bir şarkı yaptım ve bir telefon konuşması oldu. Allah yardım etti. Bu güzeller güzeli hanımefendi… Sibel Can, hayatımda çok önemli bir rolü var. Her şey onunla değişti’ dedi.

EN SON BU KALABALIĞI SÜNNETİMDE GÖRMÜŞTÜM!

Konserin en çok alkış alan kısımlarından biri ise Sibel Can- Eypio& Burak King düeti oldu. ‘Günah Benim Suç Benim’ şarkısı çalınca ayağa kalkan halk, Sibel Can’ın rap yorumuyla mest oldu. Şapkasını da rapçilere özgü bir şekilde yan takan Can, istek üzerine grupla beraber şarkıyı iki kez okudu. Eypio, şarkı sonrasında ‘En son bu kalabalığı sünnetimde görmüştüm, o da toplu törendi’ sözleriyle herkesi güldürdü. Sibel Can’ın rap müzik eşliğinde yaptığı dans figürlerine dayanamayan halk ayağa kalktı. 5 bin kişinin ayakta dans ettiği şarkıyı üst üste iki kez okuyan grup ‘Hazır bu kalabalığı görmüşken, durmak istemiyoruz’ diyerek, seyirciye mikrofon tutup, şarkıyı bir kez de enstrümansız olarak üçüncü defa okudu.

 

 

Gülşen hamile tulumuyla sahneye çıkmaya başladı
YİNE HANDE YENER YİNE MUHTEŞEM BİR ŞOV

  • Hit: 300