breaking news

SÜPERSTAR’DAN SÜPER KONSER

24 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
SÜPERSTAR’DAN SÜPER KONSER
KONSER
0

Türkiye’nin “Süperstar” ı Ajda Pekkan, geçtiğimiz Salı akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında sahne alan Süperstar, yine çok konuşulacak bir konsere imza attı. Sahne enerjisi ve her biri hit olan şarkılarıyla Harbiye’ye damgasını vuran Ajda Pekkan, kostümleri ve güzelliğiyle de göz kamaştırdı.

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler geçtiğimiz Salı akşamı sahnesinde Türkiye’nin “Süperstar” ı Ajda Pekkan’ı ağırladı.
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşan Pekkan, yine unutulmayacak bir konsere imza attı.
Biletleri günler öncesinden tükenen konser için aylar süren bir hazırlık süreci geçiren Süperstar, sahne enerjisi, hit olan şarkıları, sürprizleri ve kostümleriyle Açıkhava’ya damgasını vurdu.

HARBİYE’DE KARDEŞLİĞİN RESMİ ÇİZİLDİ
Muhteşem konserinde birlik ve beraberlik vurgusu da yapan Pekkan, seyircilerine seslenerek ‘Şimdi sizinle hep birlikte kardeşliğin resmini çizeceğiz.’ dedi ve herkesin ayağa kalmasını rica ederek elele tutuşmaya davet etti. Ardından Harbiye’yi hınca hınç dolduran dev bir koro ile ‘Memleketim’ şarkısını söyleyen Süperstar, Harbiye’de alkış yağmuru yaşattı.

Repertuarında Balkan ezgilerine de yer veren Süperstar’a sahnede Balkan müziğinin sevilen ismi Suzan Kardeş eşlik etti. Pekkan ve Kardeş’in iki şarkılık muhteşem düeti konserin en güzel anlarından biri oldu.

Konser boyunca yerinde duramayan dev isme, Harbiye’yi hınca hınç dolduran sevenleri de gece boyunca dans ve alkışlarıyla eşlik etti.

 

Expo 2016'da Konserler Devam Ediyor

  • Hit: 300