breaking news

Tarkan Eylül’de Harbiye’de

10 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Tarkan Eylül’de Harbiye’de
MAGAZİN
0

Harbiye Açıkhava’da heyecanla beklenen “Tarkan Zamanı”  için geri sayım başladı…

Tarkan,  ilk üç konserinin biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenen ve eklenen 3 gün ile birlikte 3, 4, 6, 7, 9 ve 10 Eylül tarihlerinde AÇIKHAVA’da sevenleriyle buluşacak.

Harbiye Açıkhava’da heyecanla beklenen “Tarkan Zamanı”  için geri sayım başladı… Geçtiğimiz hafta açıklanan ve biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenen 3 günlük konser maratonuna 3 gün daha eklendi. İlave günlerle Tarkan, bu yıl Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda altı gece sevenleriyle hasret giderecek.

Tarkan,  iki bölümden oluşacak konserlerinin ilk yarısı için geçtiğimiz aylarda çıkan ve yoğun ilgi gören Türk Sanat Müziği albümü Ahde Vefa’da yer alan şarkılardan, ikinci yarısı içinse sevilen pop şarkılarından oluşan bir repertuvar hazırladı. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda 3, 4, 6, 7, 9 ve 10 Eylül tarihlerinde sahne alacak olan Tarkan, bu yıl da sevenlerine unutulmaz anlar yaşatacak.

Tarkan, on bir yıl art arda konser verdiği Harbiye Açıkhava’da bu sene de sahne almanın heyecanını yaşıyor. Tarkan’ın bu yıl konserleirindeki yeni sahne şovları ve dekoru ise merak konusu.

Justin Timberlake Eşi İçin Kendini Kameraların Önüne Attı
Mert Alaş ve Ortağı Sergi Açıyor

  • Hit: 107