breaking news

Ünlü anne ve kızları galada buluştu

18 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Ünlü anne ve kızları  galada buluştu
FİLM-DİZİ
0

Uzay Macerası’nın Galası, Zorlu Cinemaximum’da cemiyet hayatından isimlerin de katılımıyla düzenlendi. Barbie’nin takım arkadaşları ve sadık dostu Pupcorn ile birlikte galaksiyi karanlıktan kurtardığı Uzay Macerası, 19 Ağustos’ta vizyona girecek.

Haftasonu Türkçe dublajlı olarak gösterime girecek “Barbie Uzay Macerası” filminin Galası, Zorlu Cinemaximum’da yapıldı. Galaya cemiyet hayatından Sinem Yıldırım, Neslihan Kozanoğlu, Ebru Şanver, Hilal Mocan, Jülide Önengüt ve Arzu Özal gibi isimler de katıldı.

Uzay Macerası 19 Ağustos’ta sinemalarda!

Atıldığı birbirinden farklı maceralarla çocukların hayal gücünü ve kendine olan inancını güçlendiren Barbie, yeni macerasında yıldızları sönen galaksiyi karanlıktan kurtarıyor. Barbie’nin 19 Ağustos’ta vizyona girecek Uzay Macerası filmi, çocukları heyecan dolu bir uzay yolculuğuna çıkaracak.

Uzay Macerası’nda Barbie, sevimli ve sadık dostu Pupcorn ile uçan kaykayının üzerinde evrenin derinliklerine doğru yola çıkıyor. Yıldızların danslarının yavaşlaması ve ışığının sönmeye başlaması sebebiyle oluşturulan ekibe katılan Barbie, galaksiyi kurtarmak için kozmik bir yolculuğa çıkıyor. Harika yeteneklere sahip arkadaşları ile birlikte galaksiyi kurtarmak için görev alan Barbie, kalbinin sesini dinleyerek ve arkadaşlarının da yardımıyla kısa sürede tüm evrenin beklediği bir lider oluyor.

 

'Yüksek Sosyete' Reytinlerde Birinci Oldu
Yılmaz Erdoğan, yeni filminden ilk görüntüler

  • Hit: 441