breaking news

Ünlü Oyuncular Tümay Özokur’u doğum gününde yanlız bırakmadı

16 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Ünlü Oyuncular Tümay Özokur’u doğum gününde yanlız bırakmadı
MAGAZİN
0

Yıllarca sektöre öncülük yapmış olan  menajer Tümay Özokur önceki akşam  doğum gününü oyuncu arkadaşları ve ailesiyle kutlayarak,”ben yaşlanmıyorum sadece yaş alıyorum,Işıl Yücesoy’un şarkısındaki gibi “büyümedim” ve de büyümeyeceğim” diyerek yağmurun yapmasına rağmen felekten bir gece çaldı.

Işıl Yücesoy, Ayşe Kökçü , Ayça İnci, Caner Cindoruk,Ayça Ayşin Turan,Başak Parlak, Timur Acar,Eda Özerkan,Duygu Keser,Hakan Bilgin,Barış Hayta , Balamir Emren, Kemal Uçar, Efe Deprem, Polat Bilgin, Burcu Almeman, Minür Cindoruk, Kubilay Karslıoğlu, Ayşen Batıgün, gibi ünlü isimlerin davetli  olarak katıldığı gecede Özokur, mor renge tutkusu sebebiyle ablası Tules Evren ve diğer ekip arkadaşlarının mor konseptle özenle hazırladığı partide pastasını keserken oyuncuları ve arkadaşları için “devam eden işler,hayırlı eşler ve huzurlu yarınlar” diledi.

Işıl Yücesoy ile iş ilişkisinin haricinde kurdukları anne kız ilişkisi sebebiyle usta sanatçı “o benim elim,kolum,kariyerim onun ellerinde,o olmasa ben ne yapardım” dedi.

10 yaşında oğlu Dora’yı dünyaya getirdikten 7 yıl sonra geç yaşta anne olarak kızı Karen Berana’yı da dünyaya getiren ve yaşı geçkin anne adaylarına umut olan Özokur,fotoğraf sanatçısı eşi Şahin Tuhan ile birlikte üzerinde çocukluk resmi olan doğumgünü  pastasını üfledi.

Çocukluğundan beri doğumgünü partilerini düzenli kutlayan menajer Tümay Özokur,”yılda bir kez kutlanan günün hayatta en anlamlı gün olduğunu,bu vesileyle dostların biraraya gelmesinin çok keyifli olduğunu söyleyerek,tüm dostlarına teşekkür etti.

Serenay Sarıkaya'nın 4 milyon sevinci
Duygu Keser'den Anlamlı Buluşma

  • Hit: 306