breaking news

Ünlülerden Mert Davran’a tam destek

30 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
Ünlülerden Mert Davran’a tam destek
MAGAZİN
0

Söylediği şarkılar ve eğlenceli şovlarıyla son yıllarda İstanbul gece hayatının nabzını tutan isimlerden Mert Davran’ın ‘İkimize Benzer’ single’nın reklamını ünlü isimler yaptı.
İstanbul gece hayatı sahnelerinin en sevilen isimlerinden Mert Davran, ‘İkimize Benzer’ ismini verdiği yeni single’ını kısa bir süre önce müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. Davran’ın ‘İkimize Benzer’e Barcelona’da çektiği klibi aralarında Demet Akalın, Özge Ulusoy, Merve Boluğur, Sibel Can, Hande Yener, Bengü gibi bir çok ünlü ismin twitter ve instagram hesaplarından paylaşıldı. Mert Davran’a övgülerle paylaşılan kliple, Mert Davran bir anda son günlerin en etkin sosyal medya reklam kampanyasına da imza atmış oldu. Şarkı, daha ilk günden Itunes’un en çok indirilen parçaları arasında 7. olurken, sosyal medyanın da en çok konuşulanlarından oldu.
Mert Davran, “Çocukluğumdan beri şarkı söylemeyi çok seviyorum ve okulda sürekli müzik kolu başkanıydım. Profesyonel anlamda orkestrayla sahne almaya 2009 yılında başladım. Ben bir eğlendiriciyim. Benim işim canlı canlı eğlendirmek söylemek. İstanbul’da eğlendirmek benim işimdir. Şarkımla da bu eğlenceyi her yerde sürdürmek istedim. Sağolsun arkadaşlarım da destek oldular. Para ile yapmak istesem yapamayacağım bir şey bu, beni çok mutlu ettiler” dedi.

Beren'den "Hamilelik Nasıl Gidiyor" Sorusuna Yanıt: Süper
'Biz Gupse'yle çok mutluyuz'

  • Hit: 131