breaking news

VIP Hamile: Gülşen

16 Ağustos 2016 | Highlife Magazin
VIP Hamile: Gülşen
MAGAZİN
0

Gülşen, lüks markalara düşkünlüğünü şimdiden oğluna da aşılıyor. 5 aylık hamile olan popçu, bebeği için gönderilen hediyeler arasında yerli firmalardan olanları değil sadece dünyaca ünlü markaları tercih ediyor.popçu Gülşen, lükse olan düşkünlüğünü bir kez daha gözler önüne serdi. 5 aylık hamile olan şarkıcı, bebeği için gelen hediyeleri instagram hesabında paylaşmaya başladı.

Doğumunu da gerçekleştirmek için pek çok hastaneden para teklifi alan güzel şarkıcı, instagram’dan paylaştığı ‘bebek kıyafetleri’ konusunda ise çok seçici! Oğlu için hediye gönderen pek çok yerli markayı geri çeviren Gülşen, dünyaca ünlü markaları tercih ederek bebeğini lüks içinde yaşatacağının sinyalini verdi.

FİRMALAR, REKLAM YARIŞINDA…

Sanatçının yerli markaların reklamlarını yapmak yerine sadece dünyaca ünlü lüks markaları tercih etmesi “Reklam bahane, gösteriş şahane” yorumları yaptırdı. Sonbaharda oğlunu dünyaya getirecek olan Gülşen, geçtiğimiz haftalarda hediye gelen Ralph Lauren ayakkabı ve Hermes battaniyeyi instagram’da yayınlamıştı.

Kendisi de sadece dünyaca ünlü markaların kıyafetlerini giyen ve alışveriş için yüklü para harcayan Gülşen’in bebeği için seçtiği kıyafetlerin de lüks olması “Ünlü sanatçının oğlu, VIP bebek olacak” dedirtti…

Gülşen’in oğlu için hediye gelen ayakkabısı 150, Hermes marka battaniye ise yaklaşık bin 500 lira…..

 

TEKNE KİRALAYIP GİTTİLER
Tolgahan Sayışman’ın melekleri

  • Hit: 248