breaking news

Brad Pitt Sessizliğini Bozdu

21 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Brad Pitt Sessizliğini Bozdu
MAGAZİN
0

Angelina Jolie, kendisi gibi oyuncu olan eşi Brad Pitt’ten boşanıyor. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Pitt, “Karar nedeniyle çok üzgün olsam da artık olan oldu” dedi.Hollywood’un en beğenilen çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanma kararı aldı. Angelina Jolie’nin eşinin peşine dedektif taktığı ve boşanma sebebinin Fransız oyuncu Marion Cotillard olduğu iddia ediliyor.

AÇIKLAMA ÇİFTİN AVUKATINDAN GELDİ

Angelina Jolie’nin Brad Pitt’le evliliğini bitirmek üzere mahkemeye başvurduğu öğrenildi.
Açıklama çiftin avukatından geldi. Ayrılığın sebebinin çiftin çocuklarıyla ilgili yaşadığı anlaşmazlıklar olduğu belirtiliyor. Angelina Jolie’nin 6 çocuğunun da velayetinin kendisinde kalmasını istediği öğrenildi. Ünlü çift, aldatma iddialarını yalanladı ve boşanmanın üçüncü kişiden kaynaklanmadığının altı çizildi.

BRAD PİTT SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Fransız oyuncu Marion Cotillard ile aşk yaşadığı yönünde iddiaların ortaya atıldığı Brad Pitt ise DailyMail.com’a yaptığı kısa açıklamada “Karar nedeniyle çok üzgün olsam da artık olan oldu. Şimdi tek önemli şey çocuklarımızın durumu” ifadelerini kullandı.

2014 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

Hollywood’un en gözde çifti olarak bilinen ve ‘Brangelina’ adıyla anılan ikili, dokuz yıllık birlikteliklerinin ardından 2014 yılında sade bir törenle evlenmişti.

Deniz Akkaya gecelerde
Cem Yılmaz: Ebru Şallı Sevdiğim Bir Arkadaşım

  • Hit: 82