breaking news

Cem Yılmaz’a Robert de Niro benzetmesi

23 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Cem Yılmaz’a Robert de Niro benzetmesi
KÜLTÜR SANAT
0

dana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ı, Hollywood yıldızı Robert de Niro’ya benzeterek, sinemaya ağırlık vermesi halinde önemli bir başarı ortaya koyacağına inandığını söyledi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz ise, “İyi bir aktör olmaya çalışıyorum ama değilim, hobi olarak ilgileniyorum bu işle” diyerek esprili bir değerlendirmede bulundu.
23. Uluslararası Adana Film Festivali finalistlerinden “İftarlık Gazoz” filminin galası, bir alışveriş merkezinin sinema salonunda yapıldı.
Galaya, yönetmen Yüksel Aksu ile filmin başrol oyuncularından Cem Yılmaz, Okan Avcı, Ümmü Putgül’ün yanı sıra yapımcılardan Elif Dağdeviren ve Muzaffer Yıldırım da katılarak filmi seyircilerle birlikte izledi.
Gösterim öncesinde ünlü yıldız Cem Yılmaz ile sohbet eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yılmaz’ı Hollywood yıldızı Robert de Niro’ya benzeterek, ondaki starlığı ve ciddiyeti Yılmaz’da gördüğünü ifade etti. Sözlü, Yılmaz’ın sinemaya ağırlık vermesi halinde önemli bir başarı ortaya koyacağını anlattı.

Film ekibi, gösterimin ardından seyircilerin sorularını yanıtladı.
Filmin yönetmeni Yüksel Aksu, seyirciden gelen “Adana’da film çekmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna yönelik verdiği cevapta, bu konuda zaten Başkan Hüseyin Sözlü’ye sözü olduğunu, Toroslar’da bir Yörük filmi çekmek istediğini ifade etti. Konuşmasına esprili bir şekilde devam eden yönetmen Aksu, “Ama ekibin üç öğün yemeği ile oteli hallederseniz” dedi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Aksu’ya her türlü desteği vermekten şeref duyacağını belirtti ve daha sonra komedyen Cem Yılmaz’a yeniden Robert de Niro benzetmesinde bulundu.
Komedyen Cem Yılmaz ise, “İyi bir aktör olmaya çalışıyorum ama değilim, hobi olarak ilgileniyorum bu işle” diyerek esprili bir değerlendirmede bulundu. Set ekibiyle çalışmaktan gerçekten çok mutlu olduğunu dile getiren Yılmaz, “Kendi filmlerimde yapma imkanı bulmadığım bir alan açıyor bu tip filmler, başka tip insanlar canlandırmakla ilgili. Amacım da şu aslında, kötü oyuncu diye bir şey olmaması gerekiyor. Oyuncu zaten iyi olmak zorunda. Bu, bir görüntü yönetmeninin ‘ben bugün objektifleri getiremedim sete’ demesi gibi bir şey; oyununu, kabiliyetini sete getirememe. Elimden geldiğince hikayeye hizmet etmeye çalıştım, çok güzel arkadaşlar tanıdım” dedi.

Dünyanın ilk tasavvuf filmleri festivali Bursa’da
Mine Candar’ın fotoğraf sergisi EXPO 2016’da açıldı

  • Hit: 95