breaking news

Cemiyet Longines Uluslararası Yarış Festivali’nde buluştu

27 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Cemiyet Longines Uluslararası Yarış Festivali’nde buluştu
CEMİYET
0

İsviçreli saat üreticisi Longines, Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen İstanbul Longines Uluslararası Yarış Festivali’nin isim partneri ve resmi zaman tutucusu oldu.

İsviçreli saat ustası Longines bu yeni ortaklığın bir parçası olarak, iki günlük at yarışı organizasyonunun en önemli yarışı olan Longines Topkapı Kupası’na adını verdi. Türkiye’de ilk kez düzenlenen Longines Uluslararası Yarış Festivali’ne cemiyet hayatının ünlü isimleri de büyük ilgi gösterdi. Festivalin kadın konukları zarif giysileriyle ve şapkalarıyla İngiltere’nin geleneksel Royal Ascot Yarışları’nı aratmadılar.

Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilen festival kapsamında Longines Zarafet Ödül töreni de düzenlendi. Festivalin ikinci gününde Yonca Ebuzziya, Ali Esad Göksel, Şebnem Balkan, Longines Ortadoğu Sorumlusu Patrick Aoun ve TJK Genel Müdür Yardımcısı Burak Konuk’tan oluşan jüri, davetliler arasında bulunan en zarif kadın seyirciyi seçti. Longines Zarafet Ödülü’nü kazanan Ayşegül Aksoy’a Zarafet Ödülü’nü Longines Marka Müdürü Özlem Kıroğlu Geylan takdim etti. Ödül, Longines’in klasikleri arasında bulunan Dolce Vita koleksiyonuna ait zarif bir saat idi. 4 Eylül Pazar günü Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilen Longines Uluslararası Yarış Festivali’nde en önemli yere sahip olan Longines Topkapı Kupası’na jokeyi Oisin Murphy ile yarışan Blond Me’nin kazandığı zafer damgasını vurdu. TJK’nın düzenlediği festivalin isim partneri, resmi zaman tutucusu ve saati olan Longines, kazanan atın sahibi, eğiticisi ve jokeyine de Longines saat hediye etti. Yarış Festivali’ne katılan izleyiciler yarış heyecanıyla beraber İsviçreli markanın klasik zarafetini ve saat üretimindeki uzmanlığını temsil eden The Longines Master Collection’a ait modelleri de keşfetme imkanı buldu.

 

Esra Zarakol 45. Yaşını özel partiyle kutladı
Cemiyeti buluşturan davet

  • Hit: 1.549