breaking news

Ebru Gündeş ile Zarrab’ın Evliliği 6 Yılda Bitti

26 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Ebru Gündeş ile Zarrab’ın Evliliği 6 Yılda Bitti
MAGAZİN
0

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab, çiftinin ayrılığı gündemde sondakika haberi olarak adeta patladı! Ebru Gündeş ve Reza Zarrab, çifti evlenirken birbirlerine verdikleri “60 yıl hiç ayrılmayacağız.” sözünü tutamadı.Ebru Gündeş ve Reza Zarrab, 2010 yılında “60 yıl hiç ayrılmayacağız.” diye yola çıktı. Yalılarının kapısından, otomobillerinin plakasına kadar her yere “60 yıl” yazdıran Ebru Gündeş-Reza Zarrab çiftinden gelen son dakika ayrılık haberi hayranlarını üzdü. “60 yıl” diye yola çıkan çiftin evliliği ise sadece 6 yıl sürdü.

GÜNDEŞ: KARARIM DOĞRUDUR

2010 yılında dünya evine giren ve sözlerini temsilen Rolls Royce marka lüks araçlarının plakasından Kanlıca’daki yalılarının kapısına ve teknelerine kadar her yere “60 yıl” yazdıran çift, ünlü şarkıcının verdiği dilekçe ile boşanma kararı aldı.

ABD’de tutuklu bulunan eşinin basın açıklaması yaptığı saatlerde bir otelde konser veren Gündeş, sahnede “Teşekkür ederim” şarkısını seslendiriyordu.

İŞTE ZARRAB’IN O AÇIKLAMASI

13.09.2016 itibarıyla eşim Ebru Gündeş, avukatı aracılığı ile tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığı ile üzerimde baskı uygulanmış ve son olarak da 23.09.2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı kamuoyuna bildiririm. Saygılarımla.”

Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum’da Anıldı
Acun Ilıcalı'nın Kızı Banu Ilıcalı Dünyaevine Girdi

  • Hit: 57