breaking news

Ferhat Göçer’in Dilan Çıtak şaşkınlığı

9 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Ferhat Göçer’in Dilan Çıtak şaşkınlığı
MAGAZİN
0

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer’in Bodrum konserinde elektrikler kesildi. Elektriklerin kesilmesini umursamayan Göçer ve hayranları hep bir ağızdan şarkı söylemeye devam etti.
Bodrum antik tiyatroda şehit aileleri ve polis yararına konser veren ünlü sanatçı Ferhat Göçer sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Kendi şarkılarını seslendiren Göçer İbrahim Tatlıses’ten, Orhan Gençebay’ın şarkılarından bir çok unutulmaz eseride seslendirdi. Yaklaşık 4 bin kişinin izlemeye geldiği konsere Ferhat Göçer’in hayat arkadaşı Ömür Gedik ve İbrahim Tatlises’in kızı Dilan Çıtak’ta seyirciler arasında yerini aldı.
İBRAHİM TATLISES’TEN DAHA GÜZELSİN
Ferhat Göçer’i izlemeye gelenler arasında İbrahim Tatlıses’in kız Dilan Çıtak’ı gören Göçer, Çıtak’a takılmadan yapamadı. Sahneden Dilan Çıtak’a seslenen Göçer “İbrahim Tatlıses’e benziyor dediler. Bende gördüm ve şok oldum. Dilan İbrahim Tatlıses’in şıp demiş burnundan düşmüş diyorum. Bu kadar benzerlik olur ancak. Tabi ki Dilan babasından binlerce, on binlerce kez daha güzeli. Daha şirin ve daha sempatik. İbrahim abi bu laflarımdan daha sonra beni öldürmezse konserlerimize devam ederiz”dedi.
ELEKTRİKLER KESİLDİ KONSER DEVAM ETTİ
Dilan Çıtak ile konuşmasının ardından konserine İbrahim Tatlıses’in ‘seni yakacaklar’ şarkısını söyledi. Şarkının tam ortasında elektrikler kesilince Göçer ve hayranları şarkıyı söylemeye devam etti. Elektriklerin kesilmesine aldırış etmeyen izleyiciler hep bir ağızdan şarkıyı söyledi. Ferhat Göçer ile birlikte elektrikler gelene kadar şarkı söyleyen vatandaşlar alkışlarla da ritim tuttu. Elektriklerin gelmesi ile konser kaldığı yerden devam etti.
HAYRANININ YUVASINI KURTARMAYA ÇALIŞTI
Şarkı aralarından hayranlarıyla da sohbet eden Göçer kendisine bir talep geldiğini söyleyerek “ bana bir talep geldi ve bunu kırmamam gerektiğini düşündüm. 2 küçük çocuğunun fotoğrafını da gönderince Hakan, ben orada kilitlendim kaldım. Belki haddimi aşıyorum ama affınıza sığınıyorum. Hakan Ural beyin eşi Çiğdem hanım burada mı. Hakan’a çok büyük bir yükün altına giriyorsun dedim. Hakan ise ‘Ben eşime büyük bir yanlış yaptım. Bütün erkekler bilir bu yanlışın ne olduğunu”dedi. Çiğdem hanım Hakan’dan özellikle söz aldım burada ki 5 bin kişi benim şahidimdir. Eğer bundan sonraki hayatın boyunca Çiğdem hanımı üzecek olursan, hiç birimiz burada hakkımız helal etmeyeceğiz. 2 tane dünya güzeli çocuğunuz var. Bunların hatırına Hakan bana şerefi ve namusu üzerine söz vererek size en küçük bir yanlışı olmayacağına dahil. Ben hep karşınızda ve yanınızda olacağım. Kendisini bağışlamanızı rica ediyorum. Düşünün taşının bağışlanacak bir şeyse konser sonrasında konuşalım”dedi.
PARA ALMADAN SAHNE ALDI
Konser ücreti almadan çıkan Ferhat Göçer’e teşekkürlerini sunan Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Candaş “Ferhat Göçer sağ olsun hiçbir beklentisi olmadan bu konsere destek verdi. Her zaman olduğu gibi Bodrum halkı yanımızda. Amacımız Bodrum’un daha iyi güvenini sağlamak. Bu bağlamda burdan gelecek gelirlerle beraber teşkilatımıza yeni araç ve gereçler alıp, Bodrum asayişini daha iyi bir bir hale getirmeyi hedefliyoruz.”ifadelerin kullandı.
GÖÇER’İ HAYAT ARKADAŞI YALNIZ BIRAKMADI
Ferhat Göçer’le aşk yaşayan ve hayat arkadaşı olan Ünlü sanatçı Ömür Gedik sevgilisini yalnız bırakmayarak en ön sıradan konseri izledi. Oldukça neşeli görülen Gedik gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Gedik “Kendi hayatlarını bizler için öne atanlar. Bizleri koruyan emniyet güçleri çok zor bir görev yapıyor. Böyle bir gecede bulunmaktan çok mutluyum. Ferhat bundan öncede sanırım böyle konserler verdi. Hepsi çok keyifli geçmişti. Bu gecede öyle geçecek herhalede”şeklinde konuştu.

 

Songül Öden, Berk Cankat'la sobelendi
Şahnaz Çakıralp: 'Kilo sorunum yok'

  • Hit: 322