breaking news

İstanbul’da nikâh Mikonos’ta düğün

2 Eylül 2016 | Highlife Magazin
İstanbul’da nikâh Mikonos’ta düğün
MAGAZİN
0

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ile Bettina Machler’in kızları Pia Hakko, Delya-Selim Yeşil çiftinin oğulları Kerim Yeşil ile önceki gün Beşiktaş’taki Four Seasons Hotel Bosphorus’ta evlendi.Pia Hakko ve Kerim Yeşil’in önce Beyoğlu’ndaki Neve Şalom Sinagoğu’nda düzenlenmesi planlanan, ardından Beşiktaş’taki Four Seasons Hotel Bosphorus’a alınan dini ve resmi nikâh töreni önceki gün gerçekleşti. Tören, iş, sanat, spor ve moda dünyasından ünlü isimleri bir araya getirdi.

Boşandıktan sonra iş hayatlarında birbirlerine rakip olan Cem Hakko ile Bettina Machler de kızları Pia Hakko için işbirliği yaptı. Düğün organizasyonunu Hakko’nun şirketi Vakko Espase by Sky ile Machler’in ortağı olduğu BC Atelier birlikte üstlendi.Kerim Yeşil’in anne ve babasının koluna girerek nikâh kürsüsüne yürümesiyle başlayan törende Bettina Machler’e oğlu Can Hakko eşlik etti. Cem Hakko da koluna girdiği kızı Pia’yı alkışlar eşliğinde kürsüye götürerek damadına teslim etti.
PRONOVIAS’TANÖZEL TASARIM

Pia Hakko, nikâhta Türkiye’de Vakko Wedding’in satışını yaptığı gelinlik markası Pronovias’ın sahibi Alberto Palatchi’nin özel olarak tasarladığı gelinliği giydi. Kerim Yeşil de Vakko imzası taşıyan bir smokin tercih etti. Törende çiftin nikah şahitliklerini Katia Hakko, Pelin Yaşar, Musa Yeşil ve Albert Özmizrahi yaptı.
MİKONOS’TA2 GÜNLÜK KUTLAMA

Pia Hakko ve Kerim Yeşil, düğün için Mikonos’u tercih etti. Çift, 3-4 Eylül’de Mikonos’un en ünlü plajlarından Scorpios’ta yakın arkadaşları ve aileleriyle özel bir kutlama yapacakMaster’ını London College of Communication’da Graphic Moving Image üzerine yapan Pia Hakko, dünya starlarının da tercih ettiği ‘Pop.See.Cul’ adlı moda markasının ortaklarından. Kerim Yeşil ise Yeditepe Üniversitesi mezunu ve Amerika’daki aile şirketleri Delta Brands’te üst düzey yönetici. Yeşil, Türkiye’de ürettikleri kozmetik ürünlerini başta ABD olmak üzere dünyanın farklı ülkelerine ihraç ediyor.Cem Hakko ve Bettina Machler, kızlarının düğünü için bir araya geldi. – Delya-SelimYeşil

 

Serra Yılmaz imaj değiştirdi
Pelin Akil ve Anıl Altan evlendi

  • Hit: 1.061