breaking news

‘İTALYA’DA BİR EV PARASI HARCADIM’

19 Eylül 2016 | Highlife Magazin
‘İTALYA’DA BİR EV PARASI HARCADIM’
MAGAZİN
0

Kanal D’deki ‘Renkli Sayfalar’ programına konuk olan Demet Akalın çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
Kurban Bayramı’nda İtalya’ya giden Akalın, bir ev parası harcadığını söyledi.

İşte Demet Akalın’ın açıklamalarından satırbaşları…

* “Oturduğum sitede bir ev var, rüyalarımı süslüyor. Fiyatı 2 milyon 600 bin dolar. Evi istiyorum, çünkü çok güzel beyaz dolapları var. Okan’la ortak alacağız.”

* “Saçımın önünde doğumdan sonra dökülme oldu. Önündeki kellik için topik kullanmaya başladım. O tozla kapatıp dışarı çıkıyorum artık.”

* “Instagram’da reklam karşılığı kullandığım bazı ürünler gerçek ve iyi. Bazıları da değil. Mesela şampuanların faydasını görmedim. Çaylardan biri dışında hepsini lavaboya boşalttım.”

* “Kurban Bayramı’nda İtalya’ya alışverişe gittik. Çok ünlü bir markanın mağazasını boşalttım. İki bavulla gittik, 9 bavulla döndük. Ayakkabı, çanta ve elbiseye verdiğim parayla İstanbul’da 3+1 daire alınır. Daire parası verdim, döndüm.”

* “Önceki gün Çanakkale-Biga konserim vardı. Eve yorgun döndüm. Yatakta Okan sarılıyor, öyle uyumak istedi. Bir dirsek attım kendine geldi. Yok öyle! Önce o konser yorgunluğu atılacak, sonra kızım Hira’yla ilgilenirim ardından Okan geliyor canım.”

* “Okan isterse dünyanın en güzel kadınlarının bulunduğu Rusya’ya gidebilir. Valla umursamam, kıskanmam. Çünkü kendime güveniyorum. Ama onun bana yasakları var. Örneğin İstanbul’daki 3 ünlü restorana gitmemi yasakladı. Oraya giden tipleri sevmiyormuş. Bazı kız arkadaşlarımla irtibatı kestirdi. Kıskanıyor, istemiyor.”

* “7-8 tane dairem var. Yatırımlarımı eve, ama daha çok tektaşa yatırdım. Yurt dışı alışverişlerimi ve tektaşlarımı kendim alıyorum. Çünkü iyi para kazanıyorum.”

Bodrum’da ev arıyorlar
Tuğba Özerk'in nazar korkusu!

  • Hit: 72