breaking news

Kate Moss, Sevgilisini Tekme Tokat Dövdü

20 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Kate Moss, Sevgilisini Tekme Tokat Dövdü
MAGAZİN
0

Dünyaca ünlü 42 yaşındaki top model Kate Moss ve sevgilisi Nikolai Von Bismarck arasındaki kavga, magazin dünyasının gündemine oturdu.Ünlü top model, Güney Londra’da bulunan evinin bodrum katında partileyen ve ortalığı dağınık bırakan sevgilisini tekme tokat evinden dışarı attı.

İÇMEME ANLAŞMASI

Uzun zamandır birlikte olan Kate Moss ve Nikolai Von Bismarck, bir süredir içki içmeme konusunda anlaşmışlardı. Ancak bu kuralı bozan taraf 28 yaşındaki Bismarck oldu. İkiliye yakın bir kaynak The Sun’a şöyle konuştu:

ÇİLEDEN ÇIKTI

‘Nikolai’nin son dönemdeki davranışları yüzünden Kate çileden çıktı. Birkaç aydır hiç içki içmeme konusunda anlaşmışlardı ancak Nikolai bu kuralı son haftalarda bozdu. Birkaç arkadaşını Kate’in evine çağırdı, bodrum katında partiledi ve ortalığı darmaduman bıraktı. Kate’in kızı Lila Grace de o sırada evdeydi. Kate sevgilisinin bu sorumsuz davranışı yüzünden delirdi ve onu evden tekme tokat dışarı attı.’

REHABİLİTASYONA GÖNDERDİ

Kate Moss, geçtiğimiz mayıs ayında da benzer davranışlar sergileyen sevgilisini rehabilitasyona göndermişti.

60 GÜNLÜK UYARI

Kate Moss’un alkol problemi nedeniyle çalıştığı ajansın ünlü modeli 60 gün hiç içki içmemesi yönünde uyardığı ve bu konuda onunla bir anlaşma yaptığı öğrenildi.

RESMİ OLARAK EVLİ

Kate Moss, resmi olarak halen The Kills grubunun solisti Jamie Hince’le evli. Geçtiğimiz sene ayrılmalarına ve Moss uzun bir süredir 28 yaşındaki Bismarck’la birlikte olmasına rağmen ikili henüz boşanma kararı almadı.

Ebru Şallı Arda Turan'a teşekkür etti
Ecem Uzgör: Nicolas Cage'e Benziyorum

  • Hit: 73