breaking news

“MURAT SİZE ÖLÜR”

9 Eylül 2016 | Highlife Magazin
“MURAT SİZE ÖLÜR”
KONSER
0

8 Eylül Perşembe günü Mall of İstanbul, tüm gün boyunca inanılmaz indirimlere sahne olurken ünlü şarkıcı Murat Boz da yaklaşık 20 bin kişinin izlediği unutulmaz bir konsere imza attı.

Erken saatlerde alanı dolduran binlerce Murat Boz hayranı, çılgın ve avantajlı alışverişler için konserin bitmesi ile mağazaları doldurdular.

İZDİHAMI ÖNLEDİLER!

Konsere ilgi yoğun olunca kısa sürede alan doldu ve hayranları Boz’u daha yakından izlemek isteyince adeta izdiham yaşandı. Konser öncesi kalabalık, kapılara kadar uzanınca, yetkililer çareyi bariyerleri biraz daha genişletmekte buldu.

“MURAT SİZE ÖLÜR”

Konserde hayranları, Murat Boz’a olan sevgilerini dile getirmek için birbirinden farklı pankartlar açarak adeta yaratıcılıkta yarıştılar. Türk hayranlarının yanı sıra Ortadoğu’dan gelen hayranlarının da konsere ilgisi yoğun oldu. Yoğun ilgi ve sevgi seli karşısında Murat Boz, hayranlarına öpücüklerle teşekkür etti ve “Bu gece hep birlikte terlemeye var mısınız?” “Bu Murat Size Ölür!” diyerek hayranlarına karşılık verdi.

BOZ’DAN BAYRAM MESAJI “BARIŞ VE HUZUR”

Aralıksız 2 saat süren konserde adeta sahnede tek başına şov yapan ünlü sanatçı, “Herkes için önce sağlık sonra barış ve huzur’’ dileyerek, kurban bayramı öncesi sahneden hayranlarına erken bayram mesajı da vermeyi ihmal etmedi.

ŞIKLIĞI GÖZ DOLDURDU

Geçtiğimiz hafta Harbiye sahnesinde konser veren Murat Boz, kıyafetleri ile de izleyenlerden tam not almıştı. Boz , bayram öncesi İstanbul konseri içinde Tasarımcı İpek Ersoy imzalı çok özel tasarım bir kıyafet hazırlattı.

 

FERHAT GÖÇER’DEN YENİ İMAJ YENİ ALBÜM
Simge'ye Büyük İlgi

  • Hit: 156