breaking news

Nicole Scherzinger, Bikini ile Yüzük Alışverişine Çıktı

19 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Nicole Scherzinger, Bikini ile Yüzük Alışverişine Çıktı
MAGAZİN
0

25 yaşındaki tenisçi sevgilisi Grigor Dimitrov ile yüzük alışverişine çıkan 38 yaşındaki Nicole Scherzinger, rahat tavırları ile tüm bakışları üzerinde topladı.Amerikalı artist ve XFacto yarışmasının jüri üyesi olan 38 yaşındaki Nicole Scherzinger, 25 yaşındaki tenisçi sevgilisi Grigor Dimitrov ile tatil yaptığı İtalya’da yüzük alış verişi yaparken görüntülendi.

AYRILIK DEDİKODULARINA NOKTAYI KOYDULAR

Tatil yaptığı İtalya’nın Portofino şehrindeki bir mücevher dükkanında tenisçi erkek arkadaşı Bulgar Grigor Dimitrov ile yeni yüzükleri parmağına takarak denerken görüntülenen Nicole Scherzinger, ayrılık dedikodularına da noktayı koydu.

SEVGİLİSİ KALÇALARINA DOKUNDU

Alışverişe bikini ile çıkan Nicole, yüzüzkleri parmağında denerken erkek arkadaşının arkadan kalçalarına dokunduğu görüldü. Tenisçi sevgilisi ile 2015 yılının Temmuz ayında ilişki yaşamaya başlayan Nicole, yüzükleri denerken bir mağaza çalışanı televizyon yıldızının parmak ölçülerini aldı.

GÖZLERİ BİRBİRLERİNDEN BAŞKASINI GÖRMÜYOR

Amerikalı yıldız giydiği siyah ince bikinisi ile harika vucudunu herkesin göz önünde sergiledi. Aşklarını herkesin göz önünde yaşayan sevgilileri görenler, Sunday Mirror’a sevgililerin çok heycanlı olduklarını ve gözlerinin etrafta bir birlerinden başka bir şey görmediklerini söylediler.

HAYRANLARINA KÖTÜ HABER
Zehra Londra yolcusu

  • Hit: 99