breaking news

Selami Şahin ve Atiye EXPO 2016’da sahne aldı

6 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Selami Şahin ve Atiye EXPO 2016’da sahne aldı
KONSER
0

Fantazi ve arabesk müzik sanatçısı Selami Şahin ve pop müzik sanatçısı Atiye EXPO 2016 Antalya’da konser verdi.
EXPO 2016 Antalya’da yerli sanatçıların konserleri devam ediyor. Turkcell büyük amfi tiyatro fantazi ve arabesk müziğinin usta ismi Selami Şahin ile pop müziğinin sevilen ismi Atiye’yi ağırladı.
Işık Açıkkar’ın sunuculuğunu yaptığı gecede sahneye ilk çıkan isim Atiye oldu. Beyaz ve simli kıyafetiyle beğeni toplayan Atiye “Soygun var” şarkısıyla başladığı konserde sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahnede kendisine eşlik eden dansçılar eşliğinde şarkılarını söyleyen Atiye, performansıyla da büyük beğeni topladı. Atiye, konseri izlemeye gelen hayranlarıyla birlikte selfie çektirdi. Konserin son şarkısını hayranlarının isteğine bırakan Atiye, gelen talep doğrultusunda “Salla” isimli şarkıyla konserini bitirdi.

Selami Şahin hem güldürdü hem hüzünlendirdi
Atiye’nin ardından sahneye çıkan usta sanatçı Selami Şahin ise şarkılarıyla olduğu kadar şarkı aralarında yaptığı esprilerle de izleyenleri güldürdü. Bestekar ve yorumcu Selami Şahin, sahneye sevilen şarkısı “Seninle Başım Dertte” ile çıktı.
Geçtiğimiz günlerde 50. Sanat yılını kutlayan Selami Şahin, kendisini dinleyenlere seslenerek şunları söyledi;
“Canlarım benim. Sizleri çok seviyorum. 50 yılı geçti benim şöhret oluşum. Bunca zamandır Selami Şahin varsa sizin sevginizle var. Size çok şey borçluyum. Allah sizleri başımdan eksik etmesin. Bu gece okuyacağım bütün şarkılar kendi bestelerimdir. Antalya’da EXPO’da sizlerle buluşmak benim için büyük bir onur. Büyük bir gurur. Sizleri mutlu etmek için elimden geldiğince şarkılar söyleyeceğim.”
Zaman zaman şarkılarının hikayelerini de dinleyenlerle paylaşan Şahin, “Gözler Kalbin Aynasıdır” adlı şarkıyı nasıl bestelediğini ise şöyle anlattı;
“Bekarlık zamanında herkesin sevgilisi olmuştur. Beni kızdırdı sevgilim, dedim ki, ‘Ben seni sevmiyorum’ O da bana döndü dedi ki, ‘Aşkım yalan söylüyorsun. Çünkü gözlerin öyle demiyor. Gözler kalbin aynasıdır’ O şarkı öyle çıktı.
Konser sonunda Atiye ve Selami Şahin’e EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayık hediye edildi.

 

Simge'ye Büyük İlgi
Megastar Tarkan Harbiye’yi salladı

  • Hit: 535