breaking news

Simge Sağın&Enbe AKS Sahnesinde Buluştu

30 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Simge Sağın&Enbe AKS Sahnesinde Buluştu
MAGAZİN
0

Akasya Kültür Sanat (AKS) Sahnesi Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker ile gerçekleştirdiği dinleti serisinin finalini konuk sanatçı Simge Sağın ile yaptı. Müzikseverlerin büyük beğeni ve ilgi ile takip ettiği dinleti serisinde Ziynet Sali, Ayşegül Aldinç, Yonca Lodi ve Simge Sağın Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker’e sahnede eşlik etti.

AKS Sahnesini dolduran müzikseverlerin alkışları eşliğinde Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker’ e katılan güzel şarkıcı Simge Sağın, ses getiren şarkısı ‘Yankı’ ile açılışı yaptı. AKS’ de unutulmaz bir müzikal dinletiye imza atan Behzat Gerçeker ve Simge Sağın herkese teşekkürlerini ilettiler.

Yankıyı 5 dakikada besteledim

Güzel şarkıcı Simge Sağın, Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker ile seslendirdiği ‘Yankı’ şarkısının ardından misafirlere ‘Bir gün evde tek başımaydım ve yankı şarkısının bestesini 5 dakikada yaptım’ dedi. Çok sevilen şarkı misafirlerden büyük alkış aldı.

Miş miş Sezen Aksu’dan

AKS sahnesinde Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker ile hit olan şarkılarından ‘ Miş Miş’ i seslendiren Simge Sağın şarkısının hikayesini ilk kez paylaştı. Youtube’ da gezinirken düzenlediği miş miş şarkısının Fransızca versiyonunu dinleyen güzel şarkıcı çok beğendiği için seslendirmek istemiş. Şarkının sözlerini değiştirip içine biraz daha aşk eklendiğinde şarkının sözlerinde bir yer açık kalmış. Stüdyo’ da Sezen Aksu’ ya dinlettiğinde minik serçe ‘Yaz oraya miş miş’ demiş ve dillere dolanan hit şarkı meydana gelmiş. Simge Sağın; ‘Kariyerimde dönüm noktası oldu’ diyerek sahnede Sezen Aksuya teşekkür etti.

Behzat Gerçeker de ‘Bende her albümümde Sezen Aksu parçasına yer veriyorum, yoksa albüm yapmıyorum, iyi ki var ’ diyerek minik serçeye teşekkürlerini iletti.

Cenk Tosun’da izlemeye geldi

AKS Sahnesinde Enbe Orkestrası&Behzat Gerçeker ve Simge Sağın’ı dinleye gelenler Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun’da vardı. Cenk Tosun’a mayıs ayında hayatını birleştirdiği Ece Akgürbüz eşlik etti. Behzat Gerçeker’in mikrofon uzatıığı Cenk Tosun; ‘Simge’yi ilk defa canlı dinledik, çok keyif aldık’ dedi.

Ayşe Kucuroğlu Sonbahar’a “Merhaba” dedi!
'50 yaşında da bekar olacağım'

  • Hit: 220