breaking news

SOSYAL MEDYAYI KIRDI GEÇİRDİ

7 Eylül 2016 | Highlife Magazin
SOSYAL MEDYAYI KIRDI GEÇİRDİ
MAGAZİN
0

Hem Serenay Sarıkaya hem de Mavi bu yıl 25. yaşlarını kutladı. Serenay Sarıkaya bu özel yılın heyecanını ve yeni reklam filmini anlattı.

Reklam yüzü olduğu Mavi’nin çekimleri için Barcelona’ya giden ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, dünyaca ünlü model Barbara Palvin’le kamera karşısına geçti. Kadın dayanışması üzerine kurgulanan, 5 Eylül’de yayınlanmaya başlayan reklamda Palvin, Sarıkaya’ya dövüşmesini ve kendi ayakları üzerinde durmasını öğretiyor.Firma, partneri ve sevgilisi Kerem Bursin’le anlaşmasını sonlandırıp, yeni sezon için İlker Kaleli ile anlaşsa da bu durum Sarıkaya’yı çok ilgilendirmemiş gibi… Sarıkaya profesyonel davranıp firmayla çalışmaktan mutluluk duyduğunu sosyal medya paylaşımlarıyla yansıttı. Güzel oyuncunun reklam filminden paylaştığı görüntüler ise sosyal medyayı yıktı geçti.1 Temmuz’da 25. yaşına giren Sarıkaya reklam yüzü olduğu Mavi’nin de 25. yılını kutladı. Heyecanlı olduğu gözlerden kaçmayan Sarıkaya; “Benim için ayrı bir heyecan bu sefer. Her seferinde giderek artan bir heyecan, artan bir mutluluk… Çünkü 25. yıl olduğu için bu sefer daha güzel olsun diye çok çalıştık. Benimle birlikte yeni yılını kutlayan, 25. yılını kutlayan Mavi’yle birlikte olmak çok güzel. Harika ve çok özel bir reklam oldu. Kadınlara güç veren bir hikayesi var, benim de çok beğendiğim bir hikaye…” şeklinde duygularını dile getirdi.

Öte yandan, Serenay Sarıkaya “Kerem Bürsin’le evlilik düşünüyor musunuz” sorusuna “Ne evlenmesi daha 25 yaşındayım” dediği iddia edildi. Ayrıca Serenay Sarıkaya yeni yaşını sevgilisi Kerem Bürsin tarafından Atina’da düzenlediği özel bir parti ile kutlamıştı.

MFÖ, yıllara meydan okuyan şarkılarıyla EXPO’yu coşturdu
Adele ve Rihanna ile aynı listede

  • Hit: 84