breaking news

Taylor Swift ile Tom Hiddleston Ayrıldı

7 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Taylor Swift ile Tom Hiddleston Ayrıldı
MAGAZİN
0

Taylor Swift’in uğruna 1,5 yıl birlikte olduğu sevgilisi Calvin Harris’i terk ettiği aktör Tom Hiddleston’la olan büyük aşkı 3 ay sürdü.Geçtiğimiz mayıs ayında Met Gala sırasında yakınlaşan ve birlikte oldukları dedikoduları dilden dile dolanan çift, Swift eski sevgilisini terk ettikten iki hafta sonra Rhode Island’da öpüşürken görüntülenmişti. Gündeme bomba gibi düşen bu fotoğraf sonrası ikilinin birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

AYRILMAZ İKİ OLMUŞLARDI

Sonraki 3 ay boyunca Tom Hiddleston ve Taylor Swift neredeyse ayrılmaz ikili oldu. Hayranları onlara ‘Hiddleswift’ dedi. Taylor, Tom’un İngiltere’deki ailesiyle tanıştı, işler ciddiye bindi.

EVLENECEKLERİ KONUŞULUYORDU, AYRILDILAR

Tam evlenecekler mi derken, ayrılık haberi geldi. Tom ve Taylor cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmese de, ikiliye yakın kaynaklar ‘Tom ve Taylor artık romantik olarak işleri yürütemiyorlar ve arkadaş olarak kalmanın daha doğru olacağı inancını taşıyorlar’ şeklinde bir açıklama geldi.

“ESKİ SEVGİLİNİ MAHVETMEK YERİNE…”

Taylor Swift ve Tom Hiddleston ilişkisinin ilk günlerinde, Swift’in Calvin Harris’in son şarkısı ‘This is What You Came For’u takma isimle yazdığı haberleri çıkmış, Swift bu haberleri doğrulamıştı. Eski sevgili Harris bunun üzerine Twitter’da ‘Eski sevgilini mahvetmek yerine mutlu olduğun yeni ilişkine odaklansan daha iyi olur’ yazmıştı.

KIRMIZI HALIDA YÜRÜYEMEYECEKLER

Tom Hiddleston, ayrılık sonrası yeni Thor filminin çekimleri için Avustralya’ya gitti. İkili, 18 Eylül’de gerçekleşecek olan Emmy Ödül Töreni’nde birlikte kırmızı halıda yürümeyi planlıyordu ancak kaynaklar bu ihtimalin de ortadan kalktığını belirtiyor.

SELİN ŞEKERCİ FENERBAHÇELİLER'DEN ÖZÜR DİLEDİ
Konuklarına Havuz Partisi İle Teşekkür Ettiler

  • Hit: 156