breaking news

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

10 Eylül 2016 | Highlife Magazin
TEKLİFE SICAK BAKIYOR
MAGAZİN
0

Tüm yazı yeni filminin senaryo çalışmalarıyla geçiren Cem Yılmaz’ın projesiyle ilgili detaylar belli olmaya başladı… Yılmaz, yeni projesinde eski filmi ‘G.O.R.A.’da kendi canlandırdığı ‘Arif’ ve Ozan Güven’in oynadığı ‘216 adlı robotun maceralarına yer vereceğini açıklamıştı. Cem Yılmaz’ın bıyıklarını tıpkı ‘Arif’ karakteri gibi kestirmesi de “Hazırlıklara start verildi” dedirtmişti. Ünlü komedyen, ‘Arif ve 216’ filminin hazırlıkları için de geçtiğimiz günlerde ağabeyi Can Yılmaz ve vazgeçemediği oyuncu Zafer Algöz’le Almanya’ya gitti. Cem Yılmaz’ın başrol kadın oyuncu için düşündüğü isim de belli oldu. Dedikodulara göre ünlü komedyen, gözünü Meryem Uzerli’ye dikti.
TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Cem Yılmaz, Ozan Güven aracılığıyla yıllar önce tanışıp arkadaş olduğu Alman oyuncuya sözlü olarak başrol teklifi yaptı. Kızı Lara’nın Berlin’de büyümesini isteyen güzel oyuncunun, çekimlerin bir bölümü Almanya’da yapılması planlanan filmde oynamaya sıcak baktığı da konuşulanlar arasında..

SEVGİLİSİ NE DİYECEK?

Uzerli ile Güven arasında 2014 yılında aşk iddiaları çıkmıştı. İkili, “Aşk yok, arkadaşız” açıklaması yapsa da Meryem Uzerli ile Ozan Güven’in aynı filmde buluşmasına güzel oyuncunun sevgilisi Alp Özcan’ın ne diyeceği.

Hoşgeldin Destan bebek
'Neden olmasın'

  • Hit: 124