breaking news

Tuğçe Kazaz televizyon kuruyor

26 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Tuğçe Kazaz televizyon kuruyor
MAGAZİN
0

Magazin dünyasının bir figürüyken yaptığı açıklamalar ve çıkışlarla adeta siyasi bir kimliğe bürünen Tuğçe Kazaz’dan ‘milli medya projesi’ açıklaması.gündeme yönelik siyasi açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Kazaz, yeni projesiyle yine dikkatleri üzerine çekecek gibi duruyor. Bir süredir ofisinde çalışma halindeyken çekilmiş kareleri hesabından paylaşan ve son derece uzun içerikli paylaşımlara imza atan Tuğçe Kazaz’ın üzerinde çalıştığı projesi sonunda gün yüzüne çıktı.

Ülke genelinde özellikle 15 Temmuz’da yaşanan başarısız darbe girişimi sonrası esmeye başlayan ‘Milli’ rüzgarına kendisini kaptıran Kazaz, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, ‘Bağımsız ve milli medya projesini’ tanıttı.

Toplamda 11 maddeden oluşan projenin özelliği tamamen halkın vereceği kararlarla hareket etmesi. Duyuruyu yapar yapmaz çok sayıda olumlu dönüş aldığını söyleyen Kazaz, hislerini; “Arkadaşlarım bilgilendirdiler. Bağımsız ve milli medya projesine çok yoğun bir talep olmuş. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim. Görünen o ki Allah’ın izniyle öngördüğüm tarihten çok daha erken bu projeyi hayata geçireceğiz” satırlarıyla anlatmayı tercih etmiş.

Ünlü isim kabus dolu anısını anlattı!
Neslihan Atagül'den tepki toplayan paylaşım

  • Hit: 89