breaking news

YALIN’dan Yazı Uzatacak Müthiş Bir Albüm

1 Eylül 2016 | Highlife Magazin
YALIN’dan Yazı Uzatacak Müthiş Bir Albüm
MAGAZİN
0

“BAYILA BAYILA”

Pop müziğin başarılı ismi Yalın, 4 yıllık aranın ardından hasretle beklenen ve umut dolu albümü “Bayıla Bayıla” ile yazı uzatmak için geliyor. Albüm birbirinden güzel şarkılar ile 2 Eylül’de müzik severler ile buluşacak.

İlk albümünden bu yana birbirinden özel albümlere imza atan pop müziğin başarılı ismi Yalın, merakla beklenen yepyeni albümü “Bayıla Bayıla” 4 yıl aranın ardından sevenleriyle buluşacak. Klarnetten, bağlamaya, kanundan, çelloya, birçok farklı enstrümanın şarkılara hayat verdiği “Bayıla Bayıla” albümü dinleyiciler için Eylül’de bile yazı yaşatacak.

Hepsi birbirinden güçlü 11 şarkıdan oluşan albüm dinleyenlerin diline dolanacak enerji dolu hızlı şarkıların yanı sıra bir Yalın klasiği olan özel baladlardan oluşuyor. Tüm söz ve müzikleri Yalın’a ait olan albümün aranjmanı ise çıkış şarkısı “Tatlıyla Balla” parçasının müziğine de eşlik eden Özgen Akçetin’e ait. Dinleyenlere umut vererek ruhlarını besleyecek ve iyiliğe olan inançlarını tazeleyecek olan albüm 2 Eylül Cuma günü Seyhan Müzik etiketiyle dinleyicilerle buluşacak.

Albümde ilk klip ise, geçtiğimiz günlerde izleyiciler ile buluşan TATLIYLA BALLA adlı şarkıya çekildi. Sözleri Yalın tarafından kaleme alınan hareketli şarkının bestesi ise aynı zamanda albümün prodüktörlüğünü de yapan Özgen Akçetin ve Yalın’a ait.

Bursu Esmersoy'un Makyajsız Hali Şaşırttı
Kıvanç Tatlıtuğ'un arabasına çarptılar

  • Hit: 260