breaking news

Yasemin Özilhan’dan üçüncü çocuğa yeşil ışık

10 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Yasemin Özilhan’dan üçüncü çocuğa yeşil ışık
MAGAZİN
0

Evlendikten sonra oyunculuğa veda eden Yasemin Ergene, Harper’s Bazaar dergisinin eylül sayısı için objektif karşısına geçti. Özilhan özel hayatına dair merak edilenleri anlattı.

*Aile kurmak ile oyunculuk yapmak aynı kulvarlar değil. Biri diğerini engelleyebiliyor. Evcil ve aile düşkünü biri olduğum için oyunculuğa harcamam gereken yoğun saatleri aileme ayırmayı tercih ettim.

* Çocuk sahibi olduğumda çok özel duygular hissettim. İkinci kez anne olduktan sonta, çocuk sayısı arttıkça sevginin büyüdüğünü anladım. Gücün yettiği kadar çocuk sahibi olmakta sakınca olmadığını anladım. Üçüncü çocuk neden olmasın?

* Haftada en az üç gün spor yapıyorum. Formumu genetiğime borçluyum aslında. Çocukluğumdan beri her zaman ince bir yapım oldu. Ama bu şansımı korumak için dengeli beslenmeye dikkat ediyorum. Makana gibi karbonhidratlı yiyeceklerle aram yoktur.

* Eşimin koleksiyon tutkusunu destekliyorum. İnsanı yaşamın güzelliklerine bağlayan bir şey koleksiyoner olmak.

* Sıradışı gzölükleri seviyorum. İçinde diğerlerinde olmayan orijinal bir detay varsa ve bana yakışıyorsa tercih sebebimdir. En çok retro çizgileri ve yüzümü kaplamayan modelleri seviyorum.

Harun Kolçak: Korksam Neye Yarar, Öleceğim Zaten
Selin Demiratar: "Proje okuyorum!"

  • Hit: 176