breaking news

Ziynet Sali ve Behzat Gerçeker’den Single Çıkarma Kararı

9 Eylül 2016 | Highlife Magazin
Ziynet Sali ve Behzat Gerçeker’den Single Çıkarma Kararı
MAGAZİN
0

AKS SAHNESİ MÜZİK DÜNYASINDA BİR İLKE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

AKS sahnesi’nin Behzat Gerçeker&Enbe Orkestrası ile gerçekleştireceği dinletiler serisinin ilk konuk sanatçısıZiynet Sali oldu. Sevilen şarkıların seslendirildiği, müzik üstüne kısa sohbetlerle zenginleştirdikleri konser büyük ilgi gördü. Seyircilerinde interaktif olarak katılabildikleri, sorular sorup sohbet edebildikleri konser bu anlamda bir ilk.

AKS SAHNESİNDE YENİ SINGLE KARARI ALDILAR

Behzat Gerçeker&Enbe Orkestrası ve Ziynet Sali’nin AKS sahnesinde gerçekleştirdikleri keyifli konser yeni single çıkarma kararı aldırttı.

Konser esnasında sık sık seyircilerle sohbet eden ikili ‘’Müzikal olarak birarada çalışmaktan ve aynı sahneyi paylaşmaktan büyük keyif alıyoruz.’’ Diyerekburdan müzik sever dinleyicilerimizle yeni aldığımız bir kararın sevincini paylaşmak istiyoruz. Birlikte yeni single çıkarma kararı aldık’’ dediler.

Single için hemen hazırlıklara başlayacaklarını belirten ikili dinleyicilerimizin keyifle dinleyecekleri single’ı Kasım ayı başına çıkarmayı planlıyoruz, dediler.

Müzikal Sohbetler-Muhteşem Üçlü

Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası ve Ziynet Sali’ye sahnede Samsun Demir’de keyifli sohbeti ile eşlik etti. Her şarkı öncesi kısa müzikal sohbetler gerçekleştiren Behzat Gerçeker, Ziynet Sali ve Samsun Demir, seyircilerinde ilgisi ve yoğun katılımı ile konseri interaktif bir dinletiye dönüştürdü. Gerçekleştirdikleri bu konsept ile müzik dünyasında AKS sahnesinde ilklere imza atıldı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde AKS misafirlerine ‘AKS Korosu’ diye seslenen Behzat Gerçeker tüm misafirler Ziynet Sali ve Samsun Demir ile birlikte hep bir ağızdan ‘Memleketim’ şarkısını söylettirdi.

Behzat Gerçeker&Enbe Orkestrası 19 Eylül Pazartesi Ayşegül Aldinç, 28 Eylül Çarşamba Yonca Lodi, 29 Eylül Perşembe Simge Sağın eşliğinde AKS dinletilerine devam edecek.

Akasya’da açılan AKS ile sanatseverler yeni bir kültür sanat merkezine kavuştu. Sanatın farklı alanlarına yönelik programıyla İstanbul Anadolu yakasının en yeni ve keyifli kültür sanat merkezinin adreslerinden biri olan AKS; sahne sanatlarının yanı sıra, çağdaş sanat sergilerine, dinletilere ve söyleşilere ev sahipliği yapıyor.

AKS; ev sahipliği yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra akustik konserler ile de Eylül ve Ekim ayında müzik severlerin uğrak mekanı olmaya devam edecek.

Gülşen'den bebeğine duygusal hediye
Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanı ve Halka Hitaben Mektup Yazdı

  • Hit: 244