breaking news

Çaba Derneği yeni dönem projelerini tanıttı

19 Ekim 2016 | Highlife Magazin
Çaba Derneği yeni dönem projelerini tanıttı
CEMİYET
0

2004 yılında ‘büyük hayallerin gerçek olabileceği’ fikrinden doğan Çaba Derneği’nin yöneticileri, dernek üyeleri ve gönüllülerinin biraraya geldiği yemek davetinde yeni dönem projelerini basına tanıttı. Dernek Başkanı Özlem Zehebi’nin ev sahipliğinde düzenlenen buluşma Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Özlem Zehebi yaptığı açıklamada “ İlk günden bu yana amacımız, ülkemizin her bölgesine ve sorununa çözüm getirmeye çalışmak, sosyal sorumluluk bilincini geliştirip, üzerimize düşeni yapmaktır. Belirlediğimiz amaçlar doğrultusunda özel projeler ve fonlar yaratarak, dönemsel olduğu gibi, ‘yenile ve destekle’ sistemi ile sürekli yanında olduğumuz projelerimiz de var.  Florya Gençlik Merkezi yeni binasını hazırlayıp çocuklarımızın kullanımına sunduk. Florya ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi içinde yer alan ödüllü projemiz; ÇABA Çok Amaçlı Sınıf (ÇABAÇAM) sürekli destek verdiğimiz projelerimizdir.” dedi. Öncelikli amaçlarının eğitim kurumlarını Türkiye’nin farklı bölgelerinde çoğaltmak, özellikle dezavantajlı çocuklar ve aileleri için erken çocukluk hizmetlerinin sağlanması olduğunu belirtti.

Toplantıda açıklama yapan Çaba Derneği Başkan Yardımcısı Eda Kosif ise katılımcılarına yeni dönem projelerini anlattı ve  bugüne kadar verdikleri destek için teşekkür etti.

Penti'nin yeni sezon lansmanı
Ulusoy ailesini buluşturan düğün

  • Hit: 2.183