breaking news

Demet Şener alyansını çıkarmadı

13 Ekim 2016 | Highlife Magazin
Demet Şener alyansını çıkarmadı
MAGAZİN
0

Demet Şener 2005’te Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle dünya evine girdiği 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay’dan boşanma kararı aldı.

Kutluay, merak edilen ayrılığın nedenlerini Renkli Sayfalar’dan Gülşen Yüksel Salt’a anlattı.

Demet Şener “Bu haberin muatabı ben değilim. Benim ailem dağılıyor reklamı mı düşüneceğim. Ben ailem deyip kocama inanıyordum. Ne zaman ki gerçekleri öğrendim… Her ilişki biter ve yenisi başlar. Başka yere çekenlere selam olsun. Yakında Aslı Hatemi açıklama yapacak. Benim alnım ak, başım dik. 4 senedir neler yaşadığımı siz biliyorsunuz, zaten her şeyi de anlattınız. Boşanma kararını ben aldım. Çok mücadele verdim.Tüm detayları zamanı geldiğinde öğreneceksiniz. Bugün defileye çıkacağım ve hiç kimsenin sorularını yanıtlamayacağım. İhanet haberlerini bana yalanladı, gerçekleri ben daha yeni öğrendim. Elimde belgeler var ve onlar yeter. Evleri hiçbir zaman ayırmadık.” dedi.ALYANSINI ÇIKARMADI

Ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düşen çiftten Demet Şener dün akşam Raşit Bağzıbağlı’nın defilesinde podyuma çıktı.

Yıllar sonra bir defilede boy gösteren Şener’in keyifli halleri dikkat çekti. Demet Şener’in boşanma kararına rağmen alyansını çıkarmamış olması da gözlerden kaçmadı.

10 MİLYONLUK DAVA

Demet Şener’in eşine 5 milyon TL maddi, 5 milyon TL de manevi olmak üzere 10 milyon TL’lik dava açacağı öğrenildi.

Zeynep Demirel podyumda
25 bin TL’ye köpek aldı

  • Hit: 70