breaking news

Ulusoy ailesini buluşturan düğün

18 Ekim 2016 | Highlife Magazin
Ulusoy ailesini buluşturan düğün
CEMİYET
0

Türkiye’nin en tanınmış aileleri arasında yer alan Ulusoy ailesi, Yılmaz Ulusoy’un kız kardeşi Fatoş Avşar’ın oğlu Ömer Avşar’ın nikah töreninde bir araya geldi.

Ankara, Trabzon ve İstanbul başta olmak üzere yurdun dört bir yanından gelerek törenin düzenlendiği İstanbul Maslak’ taki Steigenberger Hoteln salonlarında buluşan Ulusoy ailesi ,Büyükşahin Ailesi’nin kızları Ebru Büyükşahin’i gelin almanın mutluluğunu yaşadı. Düğün nedeniyle tüm Ulusoy sülalesinin bir araya geldiğini söyleyen iş adamı Yılmaz Ulusoy, yeğeninin nikah şahitliğini de yaparak onlara mutluluklar diledi.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun kıydığı nikah töreninde diğer şahitler ise Yılmaz Ulusoy’un Ağabeyi Sefer Ulusoy, Star Tv Haber Spikeri Nazlı Çelik, Yılmaz Ulusoy’un damadı Turgut Tepret, Billur Özbağ Uğur, Sedat Avşar, ve Mete Bozkurt oldu.

Nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını çiftlerden önce dayıları Yılmaz Ulusoy aldı ve kısa bir konuşma yaptı. Yılmaz Ulusoy, “Evin reisi kadındır. Kızım bu evliliğe sahip çık.” diyerek evlilik cüzdanını geline verdi. Evli çift törenin ardından balayı için Uzak Doğu ülkelerini kapsayan bir seyahate çıktılar.

Çaba Derneği yeni dönem projelerini tanıttı
CEMİYETİ BULUŞTURAN SERGİ

  • Hit: 1.725