breaking news

Diriliş Ertuğrul 66.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

17 Kasım 2016 | Highlife Magazin
Diriliş Ertuğrul 66.Bölüm Fragmanı Yayınlandı
FİLM-DİZİ
0

Olaylı Altın Kelebek ödül töreninden sonra gündemden düşmeyen Diriliş Ertuğrul dizisi yoluna tam gaz devam ediyor. Diriliş Ertuğrul 65.bölümüde Simon’un planları yolunda gidiyor, iki oba birbirine düşüyor. Ertuğrul Gazi ‘ihaneti’ asla affetmeyeceğini söylüyor.

Diriliş Ertuğrul 65.Bölümde Ne Oldu?

Candar Bey’in davetiyle Çavdar Obasına misafir olan Ertuğrul Bey, Candar Bey’den beklenmedik bir teklif almıştır. Candar Bey’in yaptığı ortak kilimhane teklifine Ertuğrul Bey ne cevap verecek merak konusu oldu. Bir tarafta Kayı Obasının içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı, diğer yanda ise baştan beri Ertuğrul Bey’ le bir türlü yıldızı barışmayan Ural Bey’in varlığı sorunları arttırdı. Yeni toprakların yeni kuralları Ertuğrul Bey ve Kayılar için hiç de iyi olmayan sonuçlar meydana getirmiştir. Kervanın basılması ve verilen şehitlerin üzüntüsü tüm obada hakimdir.

Simon Hedefine Ulaşabilecek mi?

Batuhan’ın kervan baskını sırasında düşürdüğü hançerin Aliyar’ ın eline geçmesi Ural Bey’ in aklını ziyadesiyle kurcalamaktadır. Öte yandan Ertuğrul Bey’ i Hanlı Pazar’ da dahi görmeye tahammülü yokken, beklenmeyen ortaklık teklifi ile karşı karşıya kaldı. Hançerin Ertuğrul Bey’ in eline geçmesine engel olarak Kayı Obası ve Çavdar Obasının arasında çıkacak bir çatışmayı engelleyen Aliyar ise Toktamış Bey’in ölümü ardındaki sır perdesini aralamak için uğraşıyor. Hanı ve pazarı hükmü altında tutan Simon, ticari savaşı aleni yürütürken, haçlılar için gizliden yürüttüğü savaşta da boş durmamaktadır. Sultanın casusunu öğrenme yolunda çok büyük bir adım atan Simon hedefine ulaşmak için uğraşıyor.

Diriliş Ertuğrul 66.Bölümde Neler Olacak?

Candar Bey’in yaptığı ortak kilimhane teklifine Ertuğrul Bey ne cevap verecek? Bir tarafta Kayı Obasının içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı, diğer yanda ise baştan beri Ertuğrul Bey’ le bir türlü yıldızı barışmayan Ural Bey’in varlığı… Ertuğrul Bey’in alacağı kararda bu etkenlerden hangisi daha ağır basacak? Ertuğrul Bey’in alacağı hangi haber otağda umutların yeniden yeşermesini sağlayacak? Uzun zamandır beklenen ancak beklenmeyen zamanda meydana gelen bir gelişme, Kayı Obasının yeni topraklardaki kaderini nasıl etkileyecek? Kervanın basılması sonucu ağır yaralanan Turgut Alp hakkında herkesi şok edecek gelişme ne olacak? Bütün bunların yanında hayatını Ertuğrul Bey’e borçlu olan Haçaturyan ise borcunu ödemek için atacağı son adımda başarılı olabilecek mi? Hanı ve pazarı hükmü altında tutan Simon, ticari savaşı aleni yürütürken, haçlılar için gizliden yürüttüğü savaşta da boş durmamaktadır. Sultanın casusunu öğrenme yolunda çok büyük bir adım atan Simon bu hedefine ulaşabilecekler mi?

Stil ikonu 'Görümce'
Usta oyuncu Cesur ve Güzel'de!

  • Hit: 164