breaking news

İçerde’nin 10. bölüm fragmanı

18 Kasım 2016 | Highlife Magazin
İçerde’nin 10. bölüm fragmanı
FİLM-DİZİ
0

Show TV’nin Ay Yapım imzalı, güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Pazartesi akşamına damga vuran dizisi “İçerde”nin onuncu bölüm tanıtımı yayınlandı.

Geçtiğimiz Pazartesi ekrana gelen “İçerde”nin 9. bölümünde; Sarp, ailesini kurtarmak için mahalleye Celal ile yüzleşmeye gidip elindeki tek çıkış yolu olan Melek’in elinde olduğunu ve zamanı gelince ailesi ile takas edeceğini söyledi. Davut, Melek’i bulmak için Sarp’ı takip ederken Sarp’ın oyununa geldi. Sarp, Füsun ve Eylem’i kurtarıp, Melek’i buluşma yerine gönderip takası gerçekleştirdi. Bu durumdan ancak Mestan’ı kimin öldürdüğünü bularak kurtulacağını bilen Sarp nottaki yazıdan öldürenin Davut olmadığından artık emindi. Sarp bunun üzerine Alyanak’ın adamı Selami’yi sıkıştırıp Mestan’ı Alyanak’ın öldürdüğünü, Celal’e oyun oynanıldığını öğrendi. Alyanak’ın içerdeki adamı Celal’in arabasına bomba yerleştirdi ve bombanın patlamasıyla tüm aile yıkıldı. Adrenalinin bir saniye eksik olmadığı bölümde Mert, Celal Baba’yı öldürdü diye Sarp’ın peşine düştü. Celal Baba ile Sarp’ın buluştuğunu gördüğü, Sarp’ın “cenazene gitmeyecek misin? sorusuna Celal’in “evlat, kimse bu güne kadar kendi cenazesine geç kalmamıştır” dediği anlar soluk soluğa izlendi.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

“İçerde”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de.

Sühan, Cesur’un gizemini çözebilecek mi?
Reytinglerin galibi hangisi oldu?

  • Hit: 184