breaking news

Kemal ve Nihan yeniden bir araya mı geliyor?

2 Kasım 2016 | Highlife Magazin
Kemal ve Nihan yeniden bir araya mı geliyor?
FİLM-DİZİ
0

Başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in paylaştığı Kara Sevda dizisinin yeni bölümünde Nihan, Ozan’ın ölümünün ardındaki sırrın peşine Kemal’in düştüğünü öğrenir. Ozan’ın ölümüyle iki farklı kıyıya savrulan Nihan ile Kemal için kara sevdalarının miladı olacak bir dönem başlayacaktır.

Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde; Ozan’ın ölümüyle aşklarını kalplerine gömüp adeta düşman aşıklara dönüşen Kemal ve Nihan ayrı ayrı şüphelerinin peşine düşecekler.

DÖNÜŞÜ OLMAYAN OYUN

Emir’den intikam almak için onunla olan oyununa devam Nihan, bölümde Kemal’in haklı olduğuna giderek daha çok şahit olacak. Kızı Deniz’i korumak için Kemal’den uzak durmaya çalışan Nihan artık kardeşinin ölümü ile ilgili sorularının cevabını bulmak isteyecek. Diğer tarafta Kemal ise geri dönüşü olmayan oyun kurar. Bu oyun, hem sevdası, hem de hayatının kalanıyla ilgili çok önemli bir virajı olacaktır.

İkilinin biraraya gelmesini merakla bekleyen Kara Sevda hayranları yeni bölümde; ” Kemal ve Nihan’ı ayıran ölüm, onları tekrar birleştirebilecek mi?” sorusunun yanıtını bulacaklar.

Hamal Mahsun
Dilara Gönder 'Baba Candır'a transfer oldu

  • Hit: 106