breaking news

Dermadoctor Türkiye’de

19 Ocak 2017 | Highlife Magazin
Dermadoctor  Türkiye’de
MAGAZİN
0

Son yıllarda kozmetik sektöründe geliştirmiş olduğu ürünlerle ABD’de adını sıkça söz ettiren Amerika’da cilt bakımı konusunda isim yapmış Ünlü Cilt Doktoru Dr. Audrey Kunin’in kurucusu olduğu  DERMA Doctor ürünleri Türkiye’de.

Derma DOCTOR ürünleri güzel genç ve sağlıklı kalabilmemiz için cilt yenileyici temizleyicilerden, cilt maskeleri, yaşlanma karşıtı kırışık önleyici kremlere ve Akne karşıtı ürünlere kadar bolca seçenek sunuyor.

Her tarza, yaşa ve cilt tipine hitap eden kozmetik ürünlerle yaşlanma karşıtından, lekelenmeye, tavuk derisi görünümünden, terleme problemlerine, her türlü ciltle bakımına ve problemlere çözüm sunan, ürün yelpazesi Amerika’da cildiye uzmanlarının öncelikle önerdiği marka olan Derma DOCTOR’un  2017 yılı beklentileri ile ilgili basın açıklaması yapan  Türkiye Distribütörü Bossmet A.Ş CEO’su Gülçin Latifaoğlu şu açıklamalarda bulundu:

DERMA Doctor ürünlerini Türkiye’ye getirmiş olmaktan son derece gurur duyduklarını ürün yelpazesi içinde yer alan Ödüllü Kakadu C Brightening Günlük Cilt Temizleyici, Kakadu C Yoğun Vitamin C Peel Pedleri (Ferulik Asit ve Vitamin E ilaveli), Photodynamic Bakım Üçü bir Arada Yüz Losyonunu  da dahil birçok ürün çeşidinin Türkiye’de  satışa sunulduğunu, kullanıcıların beğenilerini kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Özellikle son yıllarda bireylerin güzelleşme uğruna gereksiz bilinçsiz ürün kullanımı ile telafisi zor olan sağlık problemlerine karşı uyaran  Latifaoğlu” Bizlerin sattığı tüm ürünler dermatolojik testlerden geçtiği gibi ABD’de üst düzey denetimlerden sonra ruhsatlandırldığını tüketicilerimize bir kez daha hatırlatıyoruz, İthalatını yaptığımız marka Amerika’da Sephora, Ulta, Skinstore, Dermstore mağazalar zincirinde en çok satılan ürün kategorisinde yer almaktadır.

Ülkemizde de bu ürünlerin satışına 2016 yılında İstanbul Ataşehir’deki mağazamızla başladık. Yakın bir tarihte franchaising yöntemiyle başta İzmir, Bursa, Ankara’da yeni mağazalar açacakları müjdesini veren Latifaoğlu yatırımcıları BOSSMET AŞ altında işbirliği yapmaya davet etti.

Latifaoğlu, Türk insanının cildine yönelik yeni ürünlerin Türkiye’ye getirilmesiyle ilgili AR-GE çalışmalarının da devam ettiği müjdesini verdi.

Tuba Büyüküstün'ün kızları 5 yaşında
Yeni yaşını kutladı

  • Hit: 510