breaking news

Ali Ege, 4 yaşına bastı

16 Mayıs 2017 | Highlife Magazin
Ali Ege, 4 yaşına bastı
CEMİYET
0

 Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre’nin en küçük oğlu Ali Ege 4 yaşına bastı.

 Petek Ertüre oğlunun doğum gününe özel olarak Party Kids’te renkli bir parti düzenledi. Petek Ertüre’nin ev sahipliğinde gerçekleşen doğum günü davetine sosyal yaşam dünyasının ünlü isimleri çocuklarıyla birlikte katıldı.

4 yaşına giren oğlunun yaş günü için hiçbir masraftan kaçınmayan Petek Ertüre, Party Kids’te gerçekleşen Ninja Turtles temalı doğumgünü partisi renkli görüntülere sahne oldu.

Minik Ali Ege’nin doğum günü partisine annesi Petek Ertüre’nin yakın dostları katıldı. Partide şıklığıyla dikkat çeken Petek Ertüre, konuklarını kapıda karşılarken, davetlilerle parti boyunca yakından ilgilendi. Ali Ege’nin Ninja Turtles konseptli doğum günü partisi için pasta özel olarak hazırlandı. Minik Ali Ege’nin fotoğrafları, film kahramanlarının resimleri ve heykelleriyle süslenen parti alanında çocuklar gönüllerince eğlendi. Daha sonra Ali Ege’nin çok sevdiği süper kahramanlarla süslü doğum günü pastasını annesi Petek Ertüre ve ailesi ile birlikte davetlilerin alkışları eşliğinde kesti. Davete çocuklarıyla birlikte katılan sosyal yaşam dünyasının ünlü isimleri davet boyunca keyifli saatler geçirdiler.

 

 

Yeni yaşını kutladı
Yelken severler buluştu

  • Hit: 538