breaking news

Arda Turan’dan Cansel Çördük açıklaması!

12 Mayıs 2017 | Highlife Magazin
Arda Turan’dan Cansel Çördük açıklaması!
MAGAZİN
0

Herkes Arda Turan’ın Türkan Şoray’ın kızı Yağmur’la aşkını konuşurken, sosyal medyada yıldız futbolcunun aşk trafiği yeniden olay oldu.Geçen  aylarda model Ebru Şallı’yla Instagram’daki özel mesajları ifşa edilen Arda Turan’ın, bu kez ‘Kısmetse Olur’ programının eski yarışmacısı Cansel Çördük’le özel yazışmaları ortaya çıktı. Cansel Çördük’le tanışmak için attığı mesajlar dikkat çeken milli futbolcu, dün akşam sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. Özel hayatındaki trafik nedeniyle sert eleştirilere maruz kalan Arda Turan, renkli kişiliğiyle tanınan dayısı Nuri Seviş ve Barcelona’daki ev arkadaşlarıyla 40 dakika canlı yayın yaptı.
Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Arda Turan canlı yayında özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu: ”Benim kimseyi bulduğum falan yok. Bırakın bu magazin işlerini. Yok mesaj atmışım, yok o bu… Ben günde bin 500 kişiyle sosyal medyadan yazışıyorum. Onun için bırakın bu işleri. Keyfinize bakın. Fotoğraf çekiyorlar falan. İstanbul’a geliyorum 20 kişiyle yemek yiyorum. Arkamdan dedikodu yapıyorlar. bırakın bunları”
Arda Turan, kendisini eleştiren Sema isimli bir kadın takipçisine ise “Yargılamayı bırak Sema. Sen çok biliyorsun. Günahı sevabı Allah’a bırak” sözleriyle tepki gösterdi.

‘ESER BİZE VİLLA KİRALA’

Arda Turan, canlı yayın sırasında mesaj atan ‘3 Adam’dan Oğuzhan Koç’a da takıldı.Oğuzhan Koç’un ortağı Eser Yenenler’in kiralık olduğunu açıkladığı villasında verdiği partiye de gönderme yapan Arda Turan, “Oğuzhan kardeşim, ben seni Eser Yenenler ve Murat Boz’dan ayrı tututorum ama dur şimdi Eser bozulur. Eser bize villa kirala” diyerek tezahürat yaptı.

Zeynep Demirel'in neşesi yerinde
Serenay Sarıkaya'nın olay fotoğrafı

  • Hit: 80